ΗΠΑ

Σοκ στις ΗΠΑ: Χτύπησαν με τέιζερ πατέρα την ώρα που κρατούσε στην αγκαλιά το 2 μηνών μωρό του (βίντεο)


Άλλη μια υπόθεση αστυνομικής βίας και μάλιστα εναντίον ενός ανθρώπου ο οποίος κρατούσε στην αγκαλιά του το μόλις 2 μηνών μωρό του αποκαλύπτει ένα ερασιτεχνικό βίντεο από το Μίσιγκαν στις ΗΠΑ.

Έρευνα έχει διαταχθεί εναντίον του αστυνομικού τμήματος στο Μίσιγκαν γιατί ακινητοποίησαν με όπλο τέιζερ έναν άνδρα στην αυλή του σπιτιού του και μάλιστα ενώ κρατούσε στην αγκαλιά τον γιο του μόλις δυο μηνών.
Η αστυνομία δέχθηκε κλήση για επίθεση σε μια γυναίκα και έσπευσε στο σπίτι του Raymurez Brown το βράδυ της περασμένης Παρασκευής. Όταν έφτασαν εκεί ο Brown έκανε μπάρμπεκιου στην αυλή με φίλους του. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς ο Brown ούρλιαζε εναντίον όσων βρίσκονταν έξω από το σπίτι του. Έλεγε στους αστυνομικούς ότι είχαν έρθει στο λάθος σπίτι.

Σε ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας οι αστυνομικοί του λένε να δώσει σε κάποιον το μωρό και απειλούν να τον συλλάβουν. «Αυτό είναι το μωρό μου. Μπορεί να είναι, εδώ που είναι. Δώστε μου το μωρό μου! Δώστε μου το μωρό μου!», λέει ο Brown. Στη συνέχεια οι αστυνομικοί τον περικυκλώνουν και προσπαθούν να του πάρουν το παιδί. Και πριν προλάβει κανείς να καταλάβει τι γίνεται ένας αστυνομικός τον χτυπάει με το τέιζερ. Ευτυχώς δίπλα του είναι η μητέρα του παιδιού που στην κυριολεξία το αρπάζει στον αέρα!

Δείτε το βίντεο
https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Ffaccebookkyng%2Fvideos%2F10155335198966650%2F&show_text=0&width=267

Οι αστυνομικοί ισχυρίζονται ότι ο Brown κρατούσε τόσο σφιχτα το μωρό που φοβήθηκαν ότι θα του κάνει κακό. Εναντίον του ασκήθηκαν κατηγορίες για διατάραξη οικιακής ειρήνης και παραμπόδισης αστυνομικής έρευνας αλλά και επίθεση σε αστυνομικούς!

πηγη: RT

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...