Κοινωνία

Σοκ στην Πάτρα για τον 32χρονο που έπεσε σε δεξαμενή λυμάτων εργοστασίου

O Σταφιδόκαμπος Ηλείας και η Πάτρα πενθούν από τον ξαφνικό χαμό του χαμογελαστού παιδιού που την Τετάρτη δούλεψε για το τελευταίο του μεροκάματο στα Λεχαινά. Στην Πάτρα από όπου και η καταγωγή του κανείς, δεν μπορεί να πιστέψει ότι δεν θα ξαναδούν το πιο καλό παιδί.Η μητέρα του είναι ιδιαίτερα γνωστή φυσιογνωμία στην πόλη της Πάτρας καθώς διατηρεί άδεια μικροπωλητή έχοντας πάγκο σε κεντρικό σημείο.

Ο 32χρονος Άγγελος Φιλιππόπουλος έχασε τη ζωή του σε τραγικό εργατικό δυστύχημα σε εργοστάσιο, στους Αγίους Θεοδώρους Λεχαινών.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο άνδρας εκτελούσε εργασίες συντήρησης σε δεξαμενή του εργοστασίου και κάτω από άγνωστες συνθήκες εντοπίσθηκε από συναδέλφους του χωρίς τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com ο εργαζόμενος ίσως να επηρεάστηκε από αναθυμιάσεις παρά τον εξοπλισμό ασφαλείας που σύμφωνα με εκπρόσωπο της επιχείρησης χρησιμοποιούσε ή να έχασε τις αισθήσεις του από κάποιο άλλο παθολογικό αίτιο.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου θα εξακριβωθούν μετά την νεκροψία και την νεκροτομή.

Μετά τον απεγκλωβισμό του διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Κ.Υ. Γαστούνης, όπου παρά τις προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, εξέπνευσε.

Διενεργείται προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος.

Ο Άγγελος Φιλιππόπουλος ζούσε στον Σταφιδόκαμπο απ' όπου καταγόταν η σύζυγός του Νίκη και ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ