Κοινωνία

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του βιασμού της 23χρονης Φινλανδής από δύο Αλβανούς – Κατέγραφαν σε βίντεο τις «άρρωστες» πράξεις τους

Σοκ αλλά και οργή προκαλούν οι λεπτομέρειες γύρω από την υπόθεση βιασμού που κατήγγειλε στις Αρχές του Ρεθύμνου μία νεαρή γυναίκα που βρίσκεται στην Κρήτη για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της περασμένης Κυριακής όταν το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρεθύμνου ενημερώνεται από την τοπική ΕΛ.ΑΣ ότι στο Νοσοκομείο της πόλης υπάρχει μία νεαρή γυναίκα η οποία καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού στο εμπορικό λιμάνι από δύο αλλοδαπούς. Στελέχη του Λιμεναρχείου έφτασαν στο νοσοκομείο και αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των δύο ανδρών που κατήγγειλε η 23χρονη από τη Φινλανδία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr οι Λιμενικές Αρχές της πόλης κατάφεραν πολύ γρήγορα να φτάσουν στα ίχνη του ενός εκ των δύο. Πηγές ενημέρωσης είπαν ότι μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών αλλά και υλικού από κάμερες ασφαλείας, εντοπίστηκε ο ένας από τους δύο, ένας 20χρονος Αλβανός. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 20χρονος που συνελήφθη πρώτος, φέρεται να τραβούσε σε βίντεο με το κινητό του τηλέφωνο, τις εφιαλτικές στιγμές που ζούσε η 23χρονη. Πάντως, όπως ισχυρίζονται οι δύο αλλοδαποί, όλα έγιναν με τη συναίνεση της τουρίστριας.

Η σύλληψη των δραστών

Αμέσως μετά την πράξη τους, όπως καταγγέλλει η τουρίστρια, οι δύο άνδρες έσπευσαν να εξαφανιστούν. Το καλό όμως για τις Λιμενικές Αρχές, ήρθε όταν ο ... κάμεραμαν της υπόθεσης, επικοινώνησε στα social media με την 23χρονη από τη Φινλανδία. Κλείστηκε ραντεβού μεταξύ τους κι έτσι ήταν πολύ εύκολο για τις Λιμενικές Αρχές, να στηθούν λίγα μέτρα παρακάτω και με μια αστραπιαία επέμβαση, να του περάσουν χειροπέδες κι έτσι να φτάσουν και στον δεύτερο νεαρό, λίγη ώρα μετά.

Αφού συνελήφθησαν, οδηγήθηκαν στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνης όπου έμειναν μέχρι σήμερα το πρωί οπότε και οδηγήθηκαν ενώπιον των Ανακριτικών Αρχών στις οποίες τους είχε παραπέμψει ο Εισαγγελέας. Απολογήθηκαν και αμφότεροι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

ekriti.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...