Αθλητισμός

«Σενάριο» για Μανιάτη – Σάμαρη στον Ολυμπιακό! Στο προσκήνιο η επιστροφή των 2 Ελλήνων

Σε ένα καλοκαίρι που επέστρεψαν στον Πειραιά, ο Γιάννη Φετφατζίδης και ο Βασίλης Τοροσίδης, ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι εξετάζει δύο ακόμη επιστροφές και συγκεκριμένα του Γιάννη Μανιάτη και τον Ανδρέα Σάμαρη, με την περίπτωση του δεύτερου να μοιάζει ιδιαίτερα δύσκολη.

Ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι αναζητεί έμπειρους Έλληνες ποδοσφαιριστές για το ρόστερ του και μετά την απόκτηση των Χριστοδουλόπουλου, Φετφατζίδη και Τοροσίδη, δύο ακόμη ονόματα διεθνών ποδοσφαιριστών προστέθηκαν στη λίστα των Πειραιωτών.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος», οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να έχουν στα υπόψιν τους την επιστροφή τόσο του Γιάννη Μανιάτη, όσο και του Ανδρέα Σάμαρη στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Κι αν για τον άλλοτε αρχηγό του Ολυμπιακού, η μετακόμιση από την Τουρκία στην Ελλάδα θεωρείται εύκολη υπόθεση, αλλά και επιθυμία του ίδιο του παίκτη, ο Σάμαρης έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τη Μπενφίκα, η οποία και είχε δαπανήσει ένα ποσό της τάξη των 10 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του και δύσκολα θα τον αφήσει ελεύθερο να συνεχίσει την καριέρα του όπου εκείνος επιθυμεί.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...