Κοινωνία

Ρόδος: Το τέλος της βόλτας με τον σκύλο τον βρήκε φτωχότερο κατά 25.000 ευρώ – Η περίεργη υπόθεση!

Η αστυνομία προσπαθεί να λύσει τους γρίφους της υπόθεσης. Η Ρόδος συζητάει τα στοιχεία που έρχονται στο φως...
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών που αφαίρεσαν το τσαντάκι με τα 25.000 ευρώ και τα έξι μπλοκ επιταγών από το σπίτι υπευθύνου επιχείρησης σούπερ μάρκετ στη Ρόδο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το περιστατικό καταγγέλθηκε την περασμένη Τετάρτη 1η Αυγούστου στον Αστυνομικό Σταθμό Αφάντου και έκτοτε διενεργείται εκτενής έρευνα για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Όλα συνέβησαν ξημερώματα της 1ης Αυγούστου όταν ο 25χρονος υπεύθυνος σε κατάστημα σούπερ μάρκετ της περιοχής επέστρεψε σπίτι του, έχοντας μαζί του και τις εισπράξεις της ημέρας ύψους 25.000 ευρώ αλλά και έξι μπλοκ επιταγών.

Αυτά βρίσκονταν μέσα σε ένα τσαντάκι το οποίο και άφησε στο σπίτι ο 25χρονος προκειμένου – σύμφωνα με πληροφορίες- να βγάλει βόλτα τον σκύλο του. Όταν επέστρεψε τον τσαντάκι είχε κάνει «φτερά»! Άμεσα το περιστατικό καταγγέλθηκε στην αστυνομία η οποία διενεργεί τη σχετική προανάκριση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...