Κόσμος

«Πύρινος ανεμοστρόβιλος» - Η συγκλονιστική μάχη πυροσβεστών - Βίντεο


Τη στιγμή που ξεσπά ένας «πύρινος ανεμοστρόβιλος» κοντά σε εργοστάσιο πλαστικών στη Βρετανία καταγράφει ένα εντυπωσιακό βίντεο.

Πυροσβέστες κατέγραψαν τις πρώτες πρωινές ώρες τη στήλη της φωτιάς να εκτινάσσεται στον ουρανό καθώς έδιναν μάχη με τις φλόγες πλησίον του εργοστασίου Ravernsbourne Plastics Ltd στο Άλμπερτ Βίλατζ του Ντέρμπισιρ.

Η πυρκαγιά είχε εξαπλωθεί σ’ ένα μικρό κτίριο και σε ορισμένα μηχανήματα, λόγος για τον οποίο κατέφθασαν ενισχύσεις από τη γύρω περιοχή. Γύρω στις τρεις τα χαράματα οι πυροσβέστες άρχισαν να θέτουν υπό έλεγχο τη φωτιά που είχε κατακάψει ποσότητες πλαστικού. Ευτυχώς δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί, αλλά ένα τεράστιο σύννεφο από μαύρους καπνούς ήταν ορατό μέχρι το κέντρο του Νότιγχαμ.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FLFRSAshby%2Fvideos%2F2197354550501750%2F&show_text=0&width=560

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης