Αθλητισμός

Πρωτοφανής κίνηση Σαββίδη – Έτσι… κλειδώνει το μπαμ με Βέρνμπλουμ – Κανείς δεν παίζει με τον ΠΑΟΚ!

Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα της μεταγραφής του Πόντους Βέρνμπλουμ στον ΠΑΟΚ και δεν αποκλείεται ίσως και εντός των επόμενων 48 ωρών, να έχουμε τις οριστικές εξελίξεις, θετικές ή αρνητικές.

Όλα δείχνουν πάντως πως η υπόθεση προχωράει καλά για τον Δικέφαλο, ωστόσο οι Θεσσαλονικείς κρατούν χαμηλά την μπάλα, δεν αναφέρουν το παραμικρό και περιμένουν να δουν την επόμενη κίνηση του Σουηδού άσου. Ο παίκτης πάντως, σε αντίθεση με όσα έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα, εμφανίζεται έτοιμος να έρθει στην Τούμπα, όμως επειδή η μεταγραφή έχει γίνει σήριαλ, στον ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να ρισκάρουν.

Ο Βέρνμπλουμ προφανώς και είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής που θα ανεβάσει κι άλλο το επίπεδο της ομάδας και για αυτό άλλωστε είχε… τρελαθεί ο Γιώργος Σαββίδης να τον φέρει στην Ελλάδα, ωστόσο αυτή την φορά δεν βιάζονται. Μετά την προηγούμενη άφιξή του στην χώρα μας και την αποχώρησή του χωρίς να υπογράψει, ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει στάση και έδωσε… τελεσίγραφο στην πλευρά του παίκτη για να μην έχει νέες περιπέτειες.

Μετά από απόφαση προφανώς του Ιβάν Σαββίδη, οι άνθρωποι του Δικεφάλου ενημέρωσαν τον Βέρνμπλουμ πως παραμένει σε ισχύ η πρόταση που του έχουν καταθέσει, η μεγαλύτερη που έχει μέχρι στιγμής στα χέρια του, ωστόσο για να έρθει ξανά στην Ελλάδα, θα πρέπει να έχει κλείσει η μεταγραφή.

Συγκεκριμένα, από τον ΠΑΟΚ ζήτησαν πριν μπει στο αεροπλάνο για Θεσσαλονίκη, να στείλει πρώτα υπογεγραμμένο προσύμφωνο με σχετικές ρήτρες, ώστε να έχουν… κλειδώσει οριστικά τη μεταγραφή. Αν δεν στείλε προσύμφωνο, δεν θα προχωρήσουν οι συζητήσεις!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...