Πολιτική

«Πλακώθηκαν» στο twitter Ραγκούσης-Βουλαρίνος: -Σε πληρώνουν οι χορηγοί του Μητσοτάκη -Προσφέρετε γέλιο ως παρατρεχάμενος της εξουσίας

«Πλακώθηκαν» στο twitter ο δημοσιογράφος Μάνος Βουλαρίνος και ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Ραγκούσης.

Αφορμή στάθηκε το σχόλιο του κ. Βουλαρίνου, που έγραψε «Το πλεονέκτημα του Ραγκούση σε σχέση με τον Κουβέλη είναι ότι αυτός δεν έχει μουστάκια για να κολλάνε τα τσίσα από τις κατουρημένες κυβερνητικές ποδιές που φιλάει».

Το σχόλιό του δεν έμεινε αναπάντητο από τον πρώην υπουργό, που του έγραψε: «Δεν σε παρεξηγώ γιατί γι αυτό πληρώνεσαι. Για να επιχειρείς να γελοιοποιείς με την αυθεντική γελοιότητά σου, όποιον σου παραγγέλνουν αυτοί που σε έχουν μισθώσει. Αυτό είναι το επάγγελμά σου. Να παράγεις γελοιότητα, όχι γέλιο. Καλώς λοιπόν σε πληρώνουν οι χορηγοί του κ. Μητσοτάκη».

Ο παρουσιαστής επανήλθε, απαντώντας στον κ. Ραγκούση: «Παρεξήγηση. Δεν παράγω τίποτα. Παρατηρώ και περιγράφω τη γελοιότητα επαγγελματικά και έτσι, αναγκαστικά, ασχολήθηκα και μαζί σας. Ως πολιτικός μπορεί να είστε στα αζήτητα αλλά το γέλιο που προσφέρετε ως παρατρεχάμενος της εξουσίας έχει πάντα ζήτηση».

«Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση της περιγραφής που σου έκανα ...», ήταν η επισήμανση του κ. Ραγκούση για να λάβει την απάντηση: «Παρακαλώ ομορφόπαιδο» από τον Μάνο Βουλαρίνο.

«Στα 53 δεν με λες και ομορφόπαιδο ...», συνέχισε ο κ. Ραγκούσης, με τον παρουσιαστή να συμφωνεί (εν μέρει): «Οντως. Απλώς το έκανα για να καταλάβω πως είναι να γλείφεις και να κολακεύεις. Αηδία μου φάνηκε. Πώς τα καταφέρνεις βρε παιδί μου;».

«Επειδή εγώ εργάζομαι, περίμενε σε παρακαλώ λίγο, γιατί εμένα δεν με πληρώνει κανείς για να απαντώ στις γελοιότητές σου ...», έγραψε ο πρώην υπουργός, με τον Μάνο Βουλαρίνο να συνεχίζει: «Δεν μπορώ να φανταστώ να σε πληρώνει κανείς για οτιδήποτε».«καλώς δεν μπορείς να φανταστείς ότι μπορεί να με πληρώνει για οτιδήποτε κανείς ... από αυτούς που πληρώνουν εσένα για να αγοράσουν την ανόητη γελοιότητά σου», κατέληξε ο κ. Ραγκούσης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ