Κόσμος

Παρέλαση οπλικών συστημάτων του Πούτιν στη Συρία (βίντεο)


Η Μόσχα, αιφνιδιάζοντας τη δύση, τέσταρε στη Συρία πολλά από τα νέα της όπλα όπως το μαχητικό T-50, προκαλώντας δέος στους διεθνείς αναλυτές.

Ο εξοπλισμός και η στρατηγική του ρωσικού στρατού ήταν “ξεπερασμένα”. Οι βόμβες ήταν “πιο χαζές παρά έξυπνες”. το ναυτικό τους ήταν “σάπιο”.

Για δεκαετίες, αυτή ήταν η άποψη των δυτικών στρατιωτικών ηγετών, για τους Ρώσους ομολόγους τους. Αυτό που είδαν στη Συρία και την Ουκρανία έρχεται ως σοκ. Τα ρωσικά στρατιωτικά αεροπλάνα, κατά καιρούς, έχουν πραγματοποιήσει περισσότερες αποστολές σε μια μέρα στη Συρία από ό, τι ο συνασπισμός υπό την ηγεσία των ΗΠΑ έχει κάνει σε ένα μήνα. Το ρωσικό ναυτικό έχει εκτοξεύσει βαλλιστικούς πυραύλους από την Κασπία Θάλασσα από απόσταση 900 μιλίων και διατηρεί τις γραμμές ανεφοδιασμού που πηγαίνουν στη Συρία. Τα αντιαεροπορικά συστήματα που εγκαθίστανται από τους Ρώσους στη Συρία και την ανατολική Ουκρανία θα καθιστούσαν εξαιρετικά επικίνδυνο για τη Δύση να πραγματοποιήσει χτυπήματα ενάντια στο καθεστώς του Άσαντ ή τους Ουκρανούς αυτονομιστές.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί εντυπωσιακά πλάνα από τα ρωσικά όπλα που δοκιμάστηκαν στη Συρία:

.onalert.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης