Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Σπαρτάκ Μόσχας: Καταγγέλλει «πέσιμο» οπαδών σε δημοσιογράφους! Πήραν θέση οι Θεσσαλονικείς

Σύμφωνα με δημοσιογράφο ρωσικού Μέσου, οπαδοί του ΠΑΟΚ την… έπεσαν σε Ρώσους δημοσιογράφους πριν τον αγώνα του “δικέφαλου του Βορρά” με τη Σπαρτάκ Μόσχας. Πήραν θέση οι Θεσσαλονικείς...

Πιο συγκεκριμένα, δημοσιογράφος της ιστοσελίδας “sport-express.ru” αναφέρει πως οπαδοί του ΠΑΟΚ έκαναν.. πέσιμο σε Ρώσους δημοσιογράφους, έξω από το γήπεδο της Τούμπας, νομίζοντας πως πρόκειται για φίλους των Μοσχοβιτών.

Ο δημοσιογράφος του ρωσικού Μέσου αναφέρει πως το επεισόδιο προκλήθηκε από περίπου 15 άτομα και πως οι δημοσιογράφοι οδηγήθηκαν με τη βία από την αστυνομία στα δημοσιογραφικά του γηπέδου.

https://twitter.com/ZelenovZ/status/1027230901581885440

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ -πάντως- πήρε θέση για το συγκεκριμένο περιστατικό, αναφέροντας πως δημοσιογράφοι επιχείρησαν να περάσουν μέσα από φιλάθλους του ΠΑΟΚ, με έναν απ αυτούς να κάνει χειρονομία στο συγκεντρωμένο πλήθος. Το επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση της ασφάλειας χωρίς να πάρει εκτάσεις.

https://twitter.com/PAOK_FC/status/1027241153379397633

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές