Κυβέρνηση

Ο Τσίπρας συγκαλεί Πολιτικό Συμβούλιο -Ανασχηματισμός και ΔΕΘ στο επίκεντρο

Σύσκεψη με τους κορυφαίους του κόμματος και κυβέρνησης καλεί ο Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να σχεδιάσουν την τακτική κυβέρνησης και κόμματος στο νέο μεταμνημονιακό πεδίο για το επόμενο διάστημα,

Στο επίκεντρο του Πολιτικού Συμβουλίου που αναμένεται να συνεδριάσει αύριο υπό την προεδρία του, πρωθυπουργού αναμένεται τα κορυφαία στελέχη που συμμετέχουν στο όργανο να τοποθετηθούν για το τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα.

Σημαντικό ορόσημο αποτελεί σε κάθε περίπτωση η ΔΕΘ αφού επί της ουσίας η παρουσία Τσίπρα στη Διεθνή   Έκθεση ισοδυναμεί με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου.

Με δεδομένο πάντως ότι –σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες- τα επόμενα εικοσιτετράωρα ο πρωθυπουργός θα προχωρήσει σε ανασχηματισμό, η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου αναμένεται να αποτελέσει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία ώστε να βολιδοσκοπήσει και να καταγράψει διαθέσεις σχετικά με τις αλλαγές που μελετά. Ειδικά για το κόμμα  το οποίο –όπως όλα δείχνουν- αναμένεται να περάσει σε νέα φάση καθώς ο προγραμματισμός προβλέπει την εκλογή νέου γραμματέας που θα το οδηγήσει συντεταγμένα στην σκληρή εκλογική μάχη που καλείται να δώσει ο ΣΥΡΙΖΑ απέναντι  στη ΝΔ.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης