Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Με 18 παίκτες η «ερυθρόλευκη» προετοιμασία! Το πρόγραμμα και τα φιλικά

Ο Ολυμπιακός της νέας σεζόν θα χτιστεί και φέτος στο Μέτσοβο. Η προετοιμασία των Πειραιωτών θα ξεκινήσει στις 21 Αυγούστου και σ' αυτή θα συμμετέχουν 18 παίκτες.

Με τη συμμετοχή 18 παικτών θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν στις 21 Αυγούστου στο ΣΕΦ. Οι «ερυθρόλευκοι» θα μεταβούν και φέτος στο Μέτσοβο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους και θα δώσουν συνολικά οχτώ φιλικά.

Το πρόγραμμα της προετοιμασίας…

17-20/8 Ιατρικές εξετάσεις, εργομετρικά
21/8 Πρώτη προπόνηση
26/8 – 1/9 Προπονήσεις στο Μέτσοβο
30/8 Φιλικό κεκλεισμένων των θυρών Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
1/9 Φιλικό κεκλεισμένων των θυρών Ολυμπιακός – Άρης
13-14/9 Τουρνουά στην Ισπανία με τη συμμετοχή της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μάλαγα
21-23/9 Τουρνουά στο Ηράκλειο με τη συμμετοχή της Ούνιξ Καζάν, της Γαλατασαράι και της Χαποέλ Ιερουσαλήμ
29-30/9 Gomelsky Cup στη Μόσχα με τη συμμετοχή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, της Ούνιξ Καζάν και της Αναντολού Εφές

Οι αθλητές που θα συμμετέχουν στην προετοιμασία της ομάδας: Σπανούλης – Πρίντεζης – Παπανικολάου – Μάντζαρης – Μιλουτίνοφ – Στρέλνιεκς – Αγραβάνης – Τολιόπουλος – Γκος – Τουπάν – Τίμα – Μπόγρης – Λεντέι – Βεζένκοφ – Αρσενόπουλος – Ποκουσέφσκι – Τσουμάνης – Ζευγαράς.

Στις Ακαδημίες οι Τσαλδάρης και Μπάρλος

Στο μεταξύ, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τους Δημήτρη Τσαλδάρη και Νίκο Μπάρλο ως νέους υπεύθυνους του αναπτυξιακού προγράμματος του Ολυμπιακού και όλων των αγωνιστικών τμημάτων υποδομής.

Η ανακοίνωση

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους Δημήτρη Τσαλδάρη και Νίκο Μπάρλο ως νέους υπεύθυνους του αναπτυξιακού προγράμματος του Ολυμπιακού και όλων των αγωνιστικών τμημάτων υποδομής.

Οι δυο πρώην καλαθοσφαιριστές που κόσμησαν τα γήπεδα με την παρουσία τους θα έχουν στο πλευρό τους ως τεχνικό σύμβουλο τον θρυλικό αρχηγό Αργύρη Καμπούρη και άμεσο συνεργάτη τον τεχνικό Αντώνη Κουρμούλη.

Με στόχο η Ακαδημία και τα αγωνιστικά τμήματα υποδομής του Θρύλου να συνεχίσουν να πορεύονται πάνω στις σωστές βάσεις που μπήκαν την τελευταία τριετία υπό την καθοδήγηση του κ. Νίκου Κεραμεύς, η νέα σεζόν θα ξεκινήσει στις 20 Αυγούστου παράλληλα με την ανδρική μας ομάδα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...