Αθλητισμός

Ξεσπά η Παπαχρήστου: Θέλουν να με σταυρώσουν; Ας το κάνουν -Εχω πει 100 φορές συγγνώμη

Ο θρίαμβος της Βούλας Παπαχρήστου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Βερολίνο και η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου αποτέλεσε αφορμή για να θυμηθούν κάποιοι μια παλιά ιστορία.

Ο λόγος για μία ρατσιστική ανάρτηση που είχε κάνει πριν από έξι χρόνια και της είχε κοστίσει τότε τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου. Αν και η ίδια έχει απολογηθεί για το γεγονός εδώ και καιρό, κάποιοι στα social media το θυμήθηκαν τώρα, μετά τη νέα επιτυχία της.

Χαρακτηριστικό το σχόλιο του Γιώργου Κυρίτση, καθώς ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε «κακή επιλογή» τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού προς την Παπαχρήστου.

«Δεν θέλω να το ανοίξω πάλι αυτό το θέμα και να διαιωνίζεται. Έχω κουραστεί. Θέλω μόνο να αγωνίζομαι και να πηγαίνω καλά στους αγώνες. Να κάνω το καλύτερο δυνατό εκεί. Αυτό προσπαθώ. Δεν μπορώ άλλο. Οι πράξεις μιλούν από μόνες τους και καλύτερα από τα λόγια», δήλωσε στο Sportime από την πλευρά της η πρωταθλήτρια Ευρώπης του τριπλούν, όταν ρωτήθηκε για το θέμα.

«Εχω πει 100 φορές συγνώμη. Τι άλλο να κάνω; Θέλουν να με κρεμάσουν στο Σύνταγμα; Να με σταυρώσουν; Ας με σταυρώσουν... Όλοι κάνουμε λάθη κι έχω μέσα από το λάθος μου μαθαίνω ακόμη. Τότε, ήμουν χάλια με την κριτική. Τώρα δεν με αγγίζει, έχω τη συνείδησή μου καθαρή. Έχω την οικογένειά μου, το παιδί μου. Έχω γίνει μητέρα, είμαι σύζυγος. Αυτούς δεν θέλω να μου πειράξει κανείς. Το παιδί μου είναι το παν και θέλω να το σεβαστούν. Εμένα πια δεν με κλονίζουν», συμπλήρωσε.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...