ΗΠΑ

Νέες «φωτιές» από την πρώην συνεργάτιδα Τραμπ: Η Μελάνια ανυπομονεί να τον χωρίσει

Όλο και περισσότερα στοιχεία για τα ενδότερα του Λευκού Οίκου και τον Ντόναλντ Τραμπ, αποκαλύπτει στο βιβλίο της η πρώην σύμβουλος του Αμερικανού Προέδρου, Ομαρόζα Μάνιγκολτ Νιούμαν.

Σε ένα από τα αποσπάσματα του βιβλίου της, Μάνιγκολτ αναφέρεται στην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια, η οποία -όπως σημειώνει- δεν βλέπει την ώρα να χωρίσει τον Τραμπ, μόλις ολοκληρώσει τη θητεία του στον Λευκό Οίκο.

Μάλιστα, φροντίζει να τον επικρίνει με τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Η πρώην σταρ του ριάλιτι «The Apprentice» που παρουσίαζε ο Τραμπ, επισημαίνει δύο χαρακτηριστικές αμφιέσεις της Μελάνια. Πρώτο το φούξια πουκάμισο με τον φιόγκο στο λαιμό που φορούσε μετά την αποκάλυψη του σεξιστικού σχολίου που ακούγεται να κάνει ο Αμερικανός πρόεδρος με τον Μπίλι Μπους του Access Hollywood στο πλατό της σαπουνόπερας Days of Our Lives , λίγο πριν από συνέντευξή του.

Δεύτερον, το τζάκετ που έγραφε «Πραγματικά δεν με νοιάζει, εσένα;», το οποίο είχε φορέσει η Μελάνια κατά την επίσκεψή της στα παιδιά μεταναστών που είχαν χωριστεί από τις οικογένειές τους, μία πολιτική που είχε επικρίνει και η ίδια η σύζυγος του Πλανητάρχη.

mel1

«Λαμβάνοντας όλα αυτά υπόψη, οι ενδυματολογικές της επαναστάσεις υπηρετούν τον ίδιο σκοπό. Πιστεύω ότι η Μελάνια χρησιμοποιεί το στυλ της για να τιμωρήσει τον σύζυγό της», γράφει στο βιβλίο της η Ομαρόζα.

Σύμφωνα με το Newsweek, η Ομαρόζα ισχυρίζεται επίσης ότι η Μελάνια ανυπομονεί να αφήσει το Οβάλ Γραφείο ο Τραμπ και στη συνέχεια να του δώσει «φύλλο πορείας»

«Κατά τη γνώμη μου, η Μελάνια μετρά κάθε λεπτό μέχρι να ολοκληρώσει τη θητεία του και να τον χωρίσει», γράφει η πρώην συνεργάτιδα του Τραμπ.

Χθες, η ίδια αποκάλυψε ΄οτι έχει καταγράψει μεταξύ τους τηλεφώνημα με τον Ντόναλντ Τραμπ, μία ημέρα μετά την απόλυσή της.

Το ηχητικό απόσπασμα δημοσιοποιήθηκε στην εκπομπή “Meet the Press” από μία συζήτηση που είχε στην αίθουσα αντιμετώπισης κρίσεων (SCIF) του Λευκού Οίκου, όταν της ανακοινώθηκε η απόλυσή της.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ