Ελληνοτουρκικά

Νέα επίθεση Τσελίκ για τους «8»: «Ντροπιαστική» απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης!


Σφοδρή επίθεση στην ελληνική Δικαιοσύνη εξαπολύει εκ νέου ο εκπροσώπος Τύπου του κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης -ήτοι, του κόμματος Ερντογάν- Ομέρ Τσελίκ .

Μία ημέρα αφότου χαρακτήρισε σκανδαλώδη την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να χορηγήσει άσυλο σε έναν από τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς, που κατέφυγαν στην Ελλάδα μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία, o Τσελίκ κάνει λόγο, μεταξύ άλλων, για «ντροπιαστική απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης», που προστατεύει τους πραξικοπηματίες, όπως επιμένει να αποκαλεί τους «οκτώ» που διέφυγαν στην Ελλάδα μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 2016.

Στις χθεσινές δηλώσεις του Τούρκου αξιωματούχου είχε απαντήσει ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, ο οποίος έγραψε στο Twitter: «Ο κος Ομέρ Τσελίκ και γενικότερα η τουρκική πλευρά, θα πρέπει επιτέλους να κατανοήσουν ότι η λειτουργία των θεσμών στην Ελλάδα ακολουθεί τις θεμελιώδεις δημοκρατικές αρχές. Δεν χρειάζεται να δηλητηριάζονται οι ελληνοτουρκικές σχέσεις με τέτοιες αθεμελίωτες αντιδράσεις».

Ο κ. Τσελίκ ωστόσο επανήλθε σήμερα, απαντώντας στον κ. Κουμουτσάκο με νέες αιχμηρές δηλώσεις κατά της ελληνικής Δικαιοσύνης, φτάνοντας ακόμα και στο σημείο να ασκήσει κριτική στην λειτουργία των δημοκρατικών θεσμών στην Ελλάδα!

Δείτε όλα τα tweets, αρχής γενομένης από αυτό του κ. Κουμουτσάκου και κατόπιν τις απαντήσεις-σχόλια του κ. Τσελίκ:

cel2

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές