Αθλητισμός

Μπενφίκα – ΠΑΟΚ: Το εντυπωσιακό «ασπρόμαυρο» trailer για τη «μάχη» του «Ντα Λουζ» – video


Ο ΠΑΟΚ είναι απόλυτα έτοιμος για τη «μάχη» του Ντα Λουζ. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου αντιμετωπίζει απόψε (22:00) την Μπενφίκα στην Πορτογαλία, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα πλέι οφ του Champions League.

Ο Δικέφαλος του Βορρά καλείται να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους Πορτογάλους για να αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης του στους ομίλους, ενόψει και της ρεβάνς της Τούμπας την επόμενη Τετάρτη (29/08, 22:00).

Στον ΠΑΟΚ υπάρχει πίστη ακόμα και για νίκη στη Λισαβόνα. Το 0-3 επί της Βασιλείας στην Ελβετία και το 0-0 με τη Σπαρτάκ Μόσχας στη Ρωσία έχει οπλίσει με αυτοπεποίθηση τους Θεσσαλονικείς. «Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας, αλλά είμαστε εδώ για να κερδίσουμε το παιχνίδι», τόνισε χαρακτηριστικά ο Λουτσέσκου στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου.

Στο μεταξύ, οι Θεσσαλονικείς ανέβασαν trailer για τη μεγάλη αποψινή «μάχη», στέλνοντας το μήνυμα τους.

Το trailer του ΠΑΟΚ

https://twitter.com/PAOK_FC/status/1031851047822786561?ref_src=twsrc%5Etfw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...