Εκκλησία

Κομμουνιστική θηλιά στους Χριστιανούς: Έγραψαν τις "βασικές αξίες του σοσιαλισμού" σε εκκλησιαστικό κτίριο-Ξηλώνουν σταυρούς και βάζουν σημαίες

Τύφλα να έχουν οι Μπολσεβίκοι! Πρακτικές που θα ζήλευαν και οι δικοί μας αριστεροί της δεξιάς τσέπης επιβάλλονται με "βουρδουλα" στην χώρα του Μάο..

Οι χριστιανοί στη Σαγκάη της Κίνας είναι "εξοργισμένοι και αβοήθητοι" αφού οι κομμουνιστικές αρχές έγραψαν τις "βασικές αξίες του σοσιαλισμού" σε ένα εκκλησιαστικό κτίριο, αναφέρουν τα διεθνή πρακτορεία.

Η οργάνωση ChinaAid, η οποία παρακολουθεί τις διώξεις των Χριστιανών στην Κίνα, ανέφερε ότι η κυβέρνηση συνεχίζει να επιβάλλει κινεζική ιδεολογία στη θρησκεία στη χώρα. Το μήνυμα "Βασικές αξίες του σοσιαλισμού" γράφτηκε σε ένα βοηθητικό κτίριο της εκκλησίας Xuanqiao Jesus, σε σημείο τέτοιο που όσοι περνούν απ' εξω να πιστεύουν ότι δεν είναι εκκλησία αλλά κυβερνητικό κτίριο!

Την περασμενη εβδομάδα, αρκετές εκκλησίες, συμπεριλαμβανομένων κάποιων στις περιοχές Hebi, Henan και Luoyang αναγκάστηκαν να κατεβάσουν τους χριστιανικούς σταυρούς τους και να τους αντικαταστήσουν με την εθνική σημαία.

Σε άλλες περιπτώσεις, όλες οι εκκλησίες στην κομητεία Xinyu έχουν υποχρεωθεί να εμφανίζουν εικόνες του προέδρου Xi Jinping, την κινεζική σημαία, και αφίσες των σοσιαλιστικών αξιών.

Στην καταστολή, η οποία εδώ και χρόνια περιελάμβανε την κατεδάφιση των εκκλησιών και την αφαίρεση Σταυρών, προστίθεται και απαγόρευση των παιδιών να παρακολουθούν υπηρεσίες λατρείας. Οι κάτοικοι της επαρχίας Xinyu έχουν προφανώς ενημερωθεί από αξιωματούχους ότι αν οι νέοι παρακολουθήσουν τις λειτουργίες, η ενίσχυση των κατοίκων με χαμηλό εισόδημα θα μπορούσε να διακοπεί.

Στην Κίνα επίσης έχει επιβληθεί απαγόρευση των βαπτισμών.

Εκτός από αυτά τα μέτρα, οι κυβερνητικοί κανονισμοί που απαιτούν "Sinicization", ή "θρησκεία με κινεζικά χαρακτηριστικά" οδηγούν επίσης σε περαιτέρω επιδρομές σε εκκλησίες κατά τη διάρκεια των λειτουργιών.

Μια τέτοια επίθεση έγινε πρόσφατα στην επαρχία Χενάν, όπου μυστική αστυνομία συνελαβε αρκετούς από τους περισσότερους από 20 Χριστιανούς που.

Η αστυνομία κατέσχεσε κινητά τηλέφωνα και iPads, πίεσε μια γυναίκα στο έδαφος και χτύπησε ένα παιδί με μια καρέκλα.

Οι χριστιανοί, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα, αργότερα δήλωσαν ότι οι αξιωματικοί απειλούν τη δουλειά τους, την ασφάλειά τους και ακόμη και τη ζωή τους.

Μια έκθεση του Associated Press νωρίτερα τον Αύγουστο ανέλυσε πολλά άλλα παρόμοια περιστατικά κατά τη διερεύνηση των ενεργειών του Κομμουνιστικού Κόμματος ενάντια στις εκκλησίες.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...