Κόσμος

Κατασπαράζει την Αγγλία το Ισλάμ! 31 μουσουλμάνοι στο σκαμνί για σεξουαλικά εγκλήματα ενάντια σε παιδιά έως 12 ετών

Τριάντα άνδρες και μία γυναίκα έχουν κατηγορηθεί για σεξουαλικά εγκλήματα στο Χάντερσφιλντ της Αγγλίας συμπεριλαμβανομένης της παράνομης διακίνησης και βιασμού κοριτσιών ηλικίας έως 12 ετών, καθώς και της διευκόλυνσης της σεξουαλικής κακοποίησης.

Οι αστυνομικοί ανέφεραν ότι τα  αδικήματα έλαβαν χώρα στην πόλη από το 2005 και το 2012 εναντίον πέντε κοριτσιών, ηλικίας μεταξύ 12 και 18 ετών.

Όλοι οι κατηγορούμενοι είναι μεταξύ των ηλικιών 29 και 42  με δώδεκα από αυτούς να μην μπορούν να ονομαστούν για "νομικούς λόγους".

Σε δήλωση, η Αστυνομία του Δυτικού Γιορκσάιρ δήλωσε:

"Οι αρχές της Kirklees έχουν χρεώσει 31 άτομα με πολλά αδικήματα, συμπεριλαμβανομένου του βιασμού και της εμπορίας ανθρώπων με πρόθεση να κάνουν σεξουαλική εκμετάλλευση ... Τα αδικήματα διαπράχθηκαν εναντίον τους ως παιδιά στην περιοχή Huddersfield ... Οι 30 άνδρες και μία γυναίκα θα εμφανιστούν στους δικαστές στις 5 και 6 Σεπτεμβρίου 2018."

Στη δήλωσή της, η αστυνομία του Yorkshire ονομάζει επίσης τους εναγόμενους που κατηγορούνται - και κοιτάζοντας μέσα από τις τρομακτικές, άσεμνες λεπτομέρειες, υπάρχει ένα επαναλαμβανόμενο θέμα σχετικά με τους κατηγορούμενους ...

-Banaras Hussain του Shipley, κατηγορείται για βιασμούς γυναικών άνω των 16 ετών.

-Banaras Hussain του Χάντερσφιλντ κατηγορείται για βιασμό κοριτσιού ηλικίας 13-15 ετών.

-Mohammed Suhail Arif του Huddersfield, κατηγορείται για βιασμό κοριτσιού ηλικίας 13-15 ετών.

-Iftikar Ali του Huddersfield κατηγορείται για απόπειρα βιασμού κοριτσιού ηλικίας 13-15 ετών και τριών ακόμη ηλικίας 13-15 ετών.

-Mohammed Sajjad του Χάντερσφιλντ κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς κοριτσιών ηλικίας 13-15 ετών, ένα βιασμό κοριτσιού κάτω των 13 ετών και διευκόλυνση της διάπραξης παιδικού αδικήματος.

-Fehreen Rafiq του Χάντερσφιλντ, κατηγορείται για δύο πράγματα που διευκολύνουν τη διάπραξη αδικήματος σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών.

-Ουμάρ Ζαμάν από το Χάντερσφιλντ, κατηγορείται για δύο βιασμούς κοριτσιών ηλικίας 13-15 ετών.

-Μπασαράτ Χουσεΐν του Χάντερσφιλντ κατηγορείται για δύο βιασμούς κοριτσιών ηλικίας 13-15 ετών.

-Amin Ali Choli του Χάντερσφιλντ κατηγορείται για δύο βιασμούς κοριτσιών άνω των 16 ετών.

-Shaqeel Hussain από το Dewsbury, κατηγορείται για βιασμό κοριτσιών ηλικίας 13-15 ετών και δύο κατηγορίες για σωματεμπορία.

-Mubasher Hussain από το Χάντερσφιλντ, κατηγορείται για βιασμό κοριτσιών ηλικίας 13-15 ετών και σεξουαλική κακοποίηση.

-Αμπντούλ Μάτζιντ του Χάντερσφιλντ, κατηγορείται για δύο βιασμούς κοριτσιών ηλικίας 13-15 ετών.

-Mohammed Dogar του Χάντερσφιλντ, κατηγορείται σε δύο περιτπώσεις για τη διευκόλυνση της διάπραξης αδικήματος για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών.

-Usman Ali από το Huddersfield, κατηγορείται για δύο βιασμούς κοριτσιών ηλικίας 13-15 ετών.

-Mohammed Waqas Anwar του Huddersfield, κατηγορείται για πέντε βιασμούς κοριτσιών ηλικίας 13-15 ετών.

-Gul Riaz του Χάντερσφιλντ, κατηγορείται για βιασμό κοριτσιών ηλικίας 13-15 ετών.

-Mohammed Akram του Χάντερσφιλντ κατηγορείται με δύο κατηγορίες σωματεμπορίας με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση μιας γυναίκας και τη βιασμό κοριτσιών ηλικίας 14-15 ετών.

-Manzoor Akhtar από το Huddersfield, κατηγορείται για διακίνηση και τρεις περιπτώσεις βιασμού κοριτσιών ηλικίας 13-15 ετών.

-Samuel Fikru του Camden, κατηγορήθηκε για δύο βιασμούς κοριτσιών ηλικίας 13-15 ετών.

Δεν είναι πολιτικά λανθασμένο ή φανατικό να παρατηρήσουμε ότι η πλειονότητα των κατηγορουμένων είναι μουσουλμανικής καταγωγής.

Δυστυχώς, οι ισλαμικές συμμορίες βιαστών που ξεπήδησαν στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν γίνει μάστιγα.

Τον περασμένο Μάρτιο του τρέχοντος έτους, περιπτώσεις 20 παιδικών σεξουαλικών εγκληματών καταγράφηκαν στο Telford. Οι κατηγορούμενοι απελευθερώθηκαν αφού ο αρχηγός της αστυνομίας φέρεται να σκέφτηκε ότι το να καταδικάσει όλους τους άνδρες θα ήταν "πάρα πολύ δύσκολο".

Στην περίπτωση του Telford, η ισλαμική συμμορία βιαστών λειτουργούσε από τη δεκαετία του 1980 εντελώς ανεμπόδιστη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...