Ρωσία

Ιστορικό χαμηλό ανεργίας για τη Ρωσία του Βλ. Πούτιν μετά το 1991

Ο αριθμός των επίσημα καταγεγραμμένων άνεργων στην Ρωσία, στις 15 Αυγούστου ανήλθε στις 684.760 χιλιάδες άτομα. Πρόκειται για τον χαμηλότερο αριθμό ανέργων που έχει καταγραφεί από το 1991 στην Ρωσία, όπως δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εργασίας Μαξίμ Τοπίλιν.

Στο διάστημα από 8 έως 15 Αυγούστου ο αριθμός των ανέργων που έχουν καταγραφεί στα κέντρα απασχόλησης, μειώθηκε κατά 2.420 άτομα φθάνοντας τις 684.760 χιλιάδες. ¨Όπως δήλωσε ο υπουργός Εργασίας η μείωση αυτή των ανέργων παρατηρήθηκε σε 60 περιοχές της Ρωσίας.

Η κατάσταση στην αγορά εργασίας καταδεικνύει τις ελλείψεις που υπάρχουν σε εργατικό δυναμικό, επειδή από την αγορά εργασίας αποχωρούν εκείνοι που γεννήθηκαν κατά την διάρκεια της μεταπολεμικής περιόδου (μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο) του Baby boom , ενώ εισέρχεται σ αυτήν, η γενιά της περιόδου υπογεννητικότητας της δεκαετίας του 1990, διευκρίνισε ο Τοπίλιν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...