Αρχείο

Θρήνος! Το τελευταίο αντίο στη δημοσιογράφο Νατάσα Βαρελά (βίντεο)


Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα το πρωί, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι στη Νατάσα Βαρελά, η οποία έφυγε αιφνιδιαστικά από τη ζωή σε ηλικία μόλις 33 ετών.

Οι δικοί της άνθρωποι τη συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία στο Νεκροταφείο Μεγάρων, ενώ η νεκρώσιμη ακολουθία τελέστηκε στη Μητρόπολη της πόλης. Εκτός από τους γονείς, τον αδελφό και τους συγγενείς της στην κηδεία βρέθηκαν συνάδελφοι και συνεργάτες της άτυχης Νατάσας από το κανάλι του Epsilon.

Η Νατάσα Βαρελά γεννήθηκε στα Μέγαρα το 1985 ενώ μετά την ολοκλήρωση των λυκειακών σπουδών της, φοίτησε στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάστηκε σε τηλεοπτικούς σταθμούς και εφημερίδες. Εργάστηκε στο Extra, μετά στο κανάλι Epsilon ενώ τελευταία, εργαζόταν στο Νέο Κανάλι όπου παρουσίαζε μαζί με την Βασιλική Πετρίδου εκπομπή με θέματα υγείας.

Δείτε το βίντεο
https://www.youtube.com/embed/eDkYnirn-1E

Ο ξαφνικός θάνατος της προκάλεσε θλίψη στον δημοσιογραφικό και πολιτικό χώρο. Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

«Για τον πρόωρο χαμό της δημοσιογράφου Νατάσας Βαρελά, θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της».

Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση η ΕΣΗΕΑ «η δημοσιογραφική της πορεία ξεκίνησε το 2006 στην εφημερίδα «ΧΩΡΑ», ενώ στη συνέχεια εργάστηκε στο ελεύθερο ρεπορτάζ της εφημερίδας «FINANCIAL BOX». Παράλληλα απασχολήθηκε για σύντομο χρονικό διάστημα σε ένθετο της εφημερίδας «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ» ενώ από το Μάιο του 2007 και επί σειρά ετών, δούλεψε στον τηλεοπτικό σταθμό «EXTRA 3» όπου παρουσίαζε το βραδινό δελτίο ειδήσεων. Τελευταία της συνεργασία έμελλε να είναι ο τηλεοπτικός σταθμός Εpsilon και το Νέο Κανάλι.

«Η Νατάσα Βαρελά υπήρξε μια ικανή και ταλαντούχα δημοσιογράφος που στο σύντομο βίο της, επέδειξε δημιουργικότητα, συνέπεια και εργατικότητα. Είναι άδικο να χάνονται από τη ζωή άνθρωποι χωρίς να προλάβουν να γευτούν τους καρπούς των προσπαθειών τους», σημειώνει . « Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται την οικογένειά της και αποχαιρετά την αδικοχαμένη συνάδελφο, η οποία έφυγε τόσο πρόωρα και ξαφνικά από τη ζωή».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...