Κοινωνία

Θρήνος στην Κρήτη για τον χαμό της 18χρονης Μαρίας


Βαρύ πένθος στο Ηράκλειο της Κρήτης για τον θάνατο της 18χρονης Μαρίας Κλινάκη που έπεσε θύμα τροχαίου δυστυχήματος στις 3:30 ώρα τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Η κοπέλα ήταν συνεπιβάτης σε δίκυκλη μηχανή την οποία οδηγούσε ο νεαρός φίλος της και κάτω από άγνωστες συνθήκες η μηχανή έχασε την πορεία της και χτύπησε σε τσιμεντένια κολώνα στην περιοχή Μεσαμπελιών επί της οδού Ανθέων, λίγο έξω από την πόλη του Ηρακλείου.

Η Μαρία, απόφοιτη του 8ου Λυκείου Ηρακλείου πέτυχε την εισαγωγή της στο Πολυτεχνείο Κρήτης και φίλος της, Γρηγόρης Γ. επίσης 18 ετών, απόφοιτος του 11ου Λυκείου Ηρακλείου, στη Σχολή Πολιτικής Επιστήμης στο Ρέθυμνο.

Τα δύο παιδιά βγήκαν χθες το βράδυ, όπως χιλιάδες άλλα σε όλη την Ελλάδα, να γιορτάσουν την επιτυχία τους στις πανελλαδικές εξετάσεις, μετά την ανακοίνωση των βάσεων.

Σκοτώθηκε 18χρονη σε τροχαίο που είχε βγει να γιορτάσει την επιτυχία της στις Πανελλήνιες (ΦΩΤΟ) - Φωτογραφία 3

Η άτυχη 18χρονη έσβησε αμέσως στην άσφαλτο, σύμφωνα με ενημέρωση του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ενώ ο οδηγός του δίκυκλου, 18 ετών επίσης, παρελήφθη από τους διασώστες του ΕΚΑΒ σοβαρά τραυματισμένος.

Σε ανακοίνωσή του το 8ο ΓΕΛ Ηρακλείου εκφράζει συλλυπητήρια στην οικογένεια της 18χρονης και το βαρύ πένθος για το χαμό της:

«Το σχολείο μας πενθεί  για την απώλεια της μαθήτριας μας Κλινάκη Μαρίας του Κωνσταντίνου που έφυγε ξαφνικά σήμερα 28 Αυγούστου 2018 τα ξημερώματα, πριν προλάβει να χαρεί την εισαγωγή της στο Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου στα Χανιά.  Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων είναι συντετριμμένοι,   εκφράζουν  τα θερμά συλληπτήρια στην οικογένεια της , και  της εύχονται δύναμη να αντέξει  το τραγικό συμβάν και να τιμά τη μνήμη της».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...