Κοινωνία

Θρήνος για τον 36χρονο αστυνομικό που σκοτώθηκε λίγο μετά τη βάπτιση του γιου του

Θρηνεί η ΕΛ.ΑΣ. την απώλεια ενός νέου σε ηλικία αστυνομικού από την Αχαϊα. Ο Βασίλης Πετρόπουλος, επίλεκτο μέλος της ομάδας ΔΙΑΣ Αθηνών, έχασε την ζωή του σε τροχαίο κοντά στον Καταρράκτη.

Η κηδεία του έγινε το απόγευμα από τον Ι.Ν. Αγίων Θεοδώρων στα Δεμένικα και η ταφή στο Κομπηγάδι.

Ο 36χρονος αστυνομικός που κατάγεται από το Κομπηγάδι και είναι γιος του Προέδρου της Κοινότητας Αντώνη Πετρόπουλου, οδηγώντας την μοτοσικλέτα του συγκρουστηκε με ΙΧ στο οποίο επέβαιναν δύο γυναίκες και οι οποίες πήγαιναν για προσκύνημα στην Ιερά Μονή Χρυσοποδαρίτισσας. Ο 36χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο αλλά υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο αστυνομικός ήταν πατέρας ενός παιδιού το οποίο είχε βαπτίσει πριν λίγο καιρό. Απαρηγόρητη και η σύζυγός του Νικολίτσα Διαμαντοπούλου από τα Δεμένικα. Ο Βασίλης βρισκόταν σε άδεια πατρότητας και σε λίγες μέρες που θα ολοκληρωνόταν θα αναλάμβανε καθήκοντα στην Πάτρα αφού η πολυπόθυτη απόσπαση του είχε εγκριθεί.

Η ζωή που είχε ονειρευτεί ήταν όλη μπροστά του... Τα τελευταία τρία χρόνια που είχε δημιουργήσει την δική του οικογένεια μοιραζόταν μεταξύ Αθήνας και Πάτρας. Κι ενώ ανυπομονούσε όλα αυτά να τελειώσουν και να βρίσκεται στο πλευρό της οικογένειάς του μέρα και νύχτα, η μοίρα είχε άλλα σχέδια...

Το σημείο στο οποίο έχασε την ζωή του είναι από τα πλέον επικίνδυνα... Με πολλές στροφές... Ο Βασίλης, οποίος λάτρευε το χωριό του, το Κομπηγάδι, είχε διασχίσει αμέτρητες φορές αυτόν τον δρόμο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το μηχανάκι το οποίο οδηγούσε υπέστη βλάβη και δεν λειτούργησαν τα φρένα. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν μαρτυρίες πως σε μια προσπάθεια να το σταματήσει, λίγο πριν συγκρουστεί με το όχημα, έβαλε τα πόδια του στο έδαφος. Η κατηφόρα και η ταχύτητα που είχε αναπτύξει δεν βοήθησαν κι έτσι βρέθηκε πάνω στο αυτοκίνητο που ανέβαινε τον επαρχιακό δρόμο Πατρών καλαβρύτων.

Ο 36χρονος άνδρας κατέληξε στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα από ακατάσχετη αιμορραγία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ