Κόσμος

"Θα σαπίσει στην φυλακή" : Με μοχλό τον Πάστορα Μπράνσον, σχέδιο Εκχριστιανισμού των Κούρδων και διαμελισμού της Τουρκίας


Του Βασίλη Καπούλα

Πριν λίγο απορρίφθηκε το αίτημα του πάστορα Άντριου Μπράνσον να αφεθεί ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους. Ο Ρ.Τ.Ερντογάν μέχρι στιγμής "δουλεύει ψιλό γαζί" τους Αμερικανούς καθώς στην αρχή είχε συμφωνήσει να τον αφήσει ελεύθερο με αντάλλαγμα την απελευθέρωση Τούρκου κατασκόπου από το Ισραήλ. Μάλιστα είχε δώσει τον λόγο του στον Ν.Τραμπ και ο τελευταίος πίεσε τον Νετανιάχου να τον απελευθερώσει. Το Ισραήλ τήρησε τον λόγο του, όχι όμως και ο Ερντογάν. 

Τώρα οι Τούρκοι διαρρέουν πως "το Σαββατοκύριακο πρέπει να χουμε το νου μας γιατί ίσως υπάρξουν εξελίξεις" αφήνοντας να εννοηθεί πως ο πάστορας θα ελευθερωθεί. Είναι φανερό πως οι Τούρκοι κερδίζουν χρόνο. Κάτι που με μεγάλη μαεστρία το έκανε και χτες ο Ερντογάν καθώς με την απελευθέρωση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών έδεξε πως στοχεύει στις σχέσεις με την ΕΕ. Περιμένει βοήθεια από το Βερολίνο για την τουρκική οικονομία. Mην ξεχνάμε πως οι ευρωπαϊκές τράπεζες είναι εκτεθειμένες.

Ποιος όμως είναι ο πάστορας Μπράνσον. Είναι απλά ένας όμηρος που Ρ.Τ.Ερντογάν που τον χρησιμοποιεί για να αποκομίσει πολιτικά οφέλη;

Βάζουμε στοίχημα, πως ο Ρ.Τ.Ερντογάν τον θέλει ακόμα και νεκρό. Ισως γι αυτό θέλει να επαναφέρει και την θανατική ποινή.

Ερντογανικές εφημερίδες, αναφέρουν πως ο Πάστορας ήταν αρχιπράκτορας της CIA που προχωρούσε σε συλλογή πληροφοριών και ετοίμαζε "χρωματιστή επανάσταση".

Επιπλέον αποκαλύπτουν "Σχέδιο της CIA για τον Εκχριστιανισμό των Κούρδων".

Σε αυτό το σχέδιο εμπλέκεται και ο πάστορας Μπράνσον.

"Ο πάστορας Μπράνσον ενεργούσε υπέρ των Κούρδων του PKK. Υπάρχει συνδυασμός δράσεων προς εκπλήρωση συγκεκριμένων στρατηγικών ".

"Ο αθώος παπάς" λένε κοροιδευτικά οι Τούρκοι, "είχε 7 διαφορετικές γραμμές τηλεφώνου. Από αυτές τις γραμμές επικοινωνούσε με 2 υψηλού επιπέδου κληρικούς της οργάνωσης FETO. Είχαν καταγραφεί 293 επικοινωνίες".

"Επιπλέον ο Μπράνσον διαδραμάτιζε σημαντικό ρόλο στον Εκχριστιανισμό των Κούρδων".

"Διεξήγαγε επιχείρηση κατά της Τουρκίας μέσω των Κούρδων".

"Συντονιστής ο Mohammad Ahmad, με κωδική ονομασία "AGID" , συντόνιζε το σχέδιο Εκχριστιανισμού του Πάτορα Μπράνσον.

1-) Ο Mohammad Ahmad με το όνομα  "AGID" , πνευματικό τέκνο του πάστορα Μπράνσον διαδραμάτιζε ηγετικό ρόλο στον Εκχριστιανισμό των Κούρδων. Υπηρέτησε στην εκκλησία του πάστορα Μπράνσον.

2) Ο Brunson και ο "AGID",  Mohammad Ahmad, εκτελούσαν κανονικά το σχέδιο σκανάροντας όλη τη χώρα μέχρι τη Ροτζάβα στην Συρία. Εβλεπαν όλα τα καταφύγια και προσφυγικές κατασκηνώσεις Κούρδων στην Τουρκία και στρατολογούσαν.

3-) Εκεί το σχέδιο Εκχριστιανισμού περιελάμβανε την βάπτιση πολλών Κούρδων

4) Το πνευματικό τέκνο του Μπράνσον, ο Mohammad Ahmad, διέφυγε αιφνιδιαστικά στο Βέλγιο στις 18.4.2016. Μέσα σε ένα μήνα η Βελγική Κυβέρνηση του χορήγησε ταυτότητα. Κάτι που επιβεβαιώσε τις τουρκικές υποψίες σύμφωνα με την Άγκυρα.

Ο Μπράνσον και το δίκτυο του ήθελε να εγκαθιδρύσει ένα Χριστιανικό Κουρδικό Κράτος. Οι Τούρκοι αναφέρουν πως η ομάδα του Μπράνσον εκτελούσε αποστολές τεμαχισμού της Τουρκίας. Έδινε συντεταγμένες στους Κούρδους και παρείχε όπλα προς το PKK/PYD.

Παρείχε ακόμη τροφή, γεύματα στο προάστιο Konak της Σμύρνης. Ο Μπράνσον πλήρωνε όλα τα έξοδα ενώ στην εκκλησία προχωρούσε σε αντι-τουρκική ρητορική.

Υπήρχε επίσης ένας Ιρανός Παπάς και ένας Σύρος, ο Ahmed,  στην εκκλησία του Μπράνσον. Προχωρούσαν σε προπαγάνδα υπέρ του PKK. O Ahmed μάλιστα ονειρευόταν το Κουρδιστάν μοιράζοντας χάρτες ενώ μέσα είχαν αναρτήσει σημαίες του PKK.

Αν ισχύει αυτό, τότε οι ΗΠΑ προχωρούσαν σε προπαγάνδα ένωσης του Κουρδιστάν χρησιμοποιώντας ένα εκπρόσωπο από Ιράν, Συρία και Τουρκία.

Αυτές είναι οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Μπράνσον. Θα κάνει λοιπόν τέτοια κυβίστηση-υποχώρηση ο Ρ.Τ.Ερντογάν απελευθερώνοντας τον;

Ο χρόνος θα δείξει αν θα υποκύψει... Ο Ερντογάν είναι σε πολύ δύσκολη θέση.

Γνωρίζει πολύ καλά πως ο ίδιος έχει τελειώσει προσωπικά με τις ΗΠΑ ενώ γνωρίζει και τα σχέδια διαμελισμού της χώρας του.

Ακόμη και να προβεί σε  κίνηση εκτόνωσης με τις ΗΠΑ,  με την απελευθέρωση του πάστορα, τους χωρίζουν πλέον πάρα πολλά...

Δείτε εικόνες που έδειξαν οι Τούρκοι με τους Κούρδους και τον Μπράνσον

 

 

https://twitter.com/abdbozkurt/status/1028683529306210305?ref_src=twsrc%5Etfw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...