Πολεμική αεροπορία

Θα κεντάνε στα χέρια της ΠΑ τα F-35 - Δείτε τα με εξωτερικό οπλισμό σε διαμόρφωση "beast mode"

H ολλανδική 323 Μοίρα Αξιολόγησης και Δοκιμών που σταθμεύει στη βάση Έντουαρτς των ΗΠΑ και είναι υπεύθυνη για τις επιχειρησιακές δοκιμές και την αξιολόγηση των ολλανδικών F-35 πραγματοποίησε δοκιμές μεταφοράς εξωτερικών οπλικών φορτίων.

Τα ολλανδικά F-35A φωτογραφήθηκαν και βιντεοσκοπήθηκαν κατά τη διάρκεια των δοκιμών αυτών να μεταφέρουν τέσσερις βόμβες καθοδήγησης λέιζερ GBU-12 των 500 λιβρών και δύο πυραύλους αέρος-αέρος ΑΙΜ-9Χ Sidewinders.

Τα δύο ολλανδικά F-35 πέταξαν με έμπειρους χειριστές, τον σμήναρχο ντε Σμιτ και τον αντισμήναρχο Νάιτ. Η ολλανδική 323η Μοίρα διαθέτει στις ΗΠΑ δύο αεροσκάφη και 52 στελέχη της. Τα F-35 πέταξαν σε διαμόρφωση CAS (Close Air Support) «τρίτης ημέρας μάχης».

Τα μαχητικά προβλέπεται την πρώτη ημέρα μάχης να πετούν μόνο με όπλα μόνο στις εσωτερικές αποθήκες. Στη διαμόρφωση βομβαρδισμού το F-35 μπορεί να μεταφέρει εξωτερικά 2 ΑΙΜ-9Χ, 2 ΑΙΜ-120 ΑΜΡΑΑΜ, 4 βόμβες GBU-31 των 2000 λιβρών και άλλες δύο GBU-31 PGM.

Τον Ιανουάριο του 2019 το πρώτο ολλανδικό F-35 θα δοθεί για εκπαίδευση και τον Νοέμβριο η 322η Μοίρα θα καταστεί η πρώτη επιχειρησιακή στον νέο τύπο μαχητικών.

https://www.youtube.com/watch?v=aXhbi-aEBas

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ
ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...