Κόσμος

Θέση εργασίας σε πολυτελές θέρετρο στις Μαλδίβες – Αναζητά... βιβλιοπώλη! (εικόνες)


Για όσους αγαπούν το διάβασμα αλλά και τα εξωτικά νησιά, αυτή είναι ίσως η «καλύτερη δουλειά στον κόσμο».

Ο τυχερός υποψήφιος θα είναι υπεύθυνος για το βιβλιοπωλείο στο οικολογικό θέρετρο Soneva Fushi στις Μαλδίβες, όπου οι βίλες κοστίζουν μέχρι και 26.000 δολάρια ανά διανυκτέρευση.

Εκτός από το να προσπαθεί να πουλήσει λογοτεχνικά βιβλία στους πλούσιους επισκέπτες, ο βιβλιοπώλης θα πρέπει να γράψει ένα «διασκεδαστικό μπλογκ» για τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες και να φιλοξενήσει μαθήματα δημιουργικής γραφής.

https://www.instagram.com/p/Bmd7alTjkl5/?utm_source=ig_embed

Θα πρέπει επίσης να μετακομίσει κοντά στο θέρετρο, το οποίο περιγράφεται ως το «πρώτο απομονωμένο καταφύγιο στις Μαλδίβες» και να δεσμευτεί πως θα διατηρήσει την θέση του για τουλάχιστον 3 μήνες.

Το Soneva Fushi βρίσκεται σε απόσταση 30 λεπτών από το διεθνές αεροδρόμιο Μάλε και βρίσκεται μέσα στο φυσικό καταφύγιο της UNESCO, Naa Atoll, και διαθέτει πολλές βίλες πέντε αστέρων που βρίσκονται σε απόσταση λίγων βημάτων από την παραλία με την λευκή άμμο.

https://www.instagram.com/p/BlCvixkjirD/?utm_source=ig_embed

Η συλλογή του βιβλιοπωλείου, που παρέχεται από τον εκδοτικό οίκο Phaidon, θα αποτελείται κατά μεγάλο μέρος από εικονογραφημένα βιβλία που εστιάζουν στην τέχνη, το ντιζάιν, το στυλ και την μαγειρική καθώς και μια ποικιλία βιβλίων που αντικατοπτρίζουν το τοπικό περιβάλλον.

https://www.instagram.com/p/BlSS0sJD7SQ/?utm_source=ig_embed

«Θέλουμε κάποιον που να είναι δημιουργικός και που να μπορεί να μεταδώσει στους ανθρώπους τη χαρά της3 ανάγνωσης, κάτι που θέλουν να κάνουν οι άνθρωποι στις διακοπές τους» δήλωσε ο Μπλάκγουελ, της γνωστής αλυσίδας βιβλιοπωλείων Blackwell στην Αγγλία και υπεύθυνος για την πρόσληψη.

https://www.instagram.com/p/BlTBt51gClc/?utm_source=ig_embed

Ο Μπλάκγουελ, απόγονος του ιδρυτή της ομώνυμης εταιρείας, τώρα είναι υπεύθυνος για την εταιρεία Ultimate Library, η οποία δημιουργεί συλλογές βιβλίων για ξενοδοχεία, όπως τα Six Senses και τα JW Marriott αλλά και ιδιωτικές κατοικίες.

https://www.instagram.com/p/BmszPl2F0JT/?utm_source=ig_embed

Όπως λέει ο ίδιος, μπορεί ο μισθός να είναι απογοητευτικός, αλλά τα οφέλη που θα αποκομίσει κανείς είναι πολλά. «Η αμοιβή είναι απογοητευτική, αλλά τα οφέλη τεράστια. Εν μέρει εξαρτάται από εσάς για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτή τη μοναδική ευκαιρία. Είναι η δουλειά των ονείρων για πολλούς ανθρώπους. Αν ήμουν 25 χρονών, θα δήλωνα κι εγώ» ανέφερε στην Guardian.

Το βιβλιοπωλείο αναμένεται να ανοίξει την 1η Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ