Καιρός

Η προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου για τη βορειοδυτική Ευρώπη

Για σφοδρούς ανέμους που ίσως αγγίξουν και τα 11 μποφόρ κάνει λόγο ο Σάκης Αρναούτογλου.

Ο Σάκης Αρναούτογλου για μια ακόμη φορά δίνει πρώτος και με την πάγια εγκυρότητα του όλα τα στοιχεία για την επερχόμενη μεταβολή του καιρού.

Ο έμπειρος προγνωστης καιρού της ΕΡΤ προειδοποιεί για ισχυρούς ανέμους στη βορειοδυτική Ευρώπη, προειδοποιώντας μάλιστα τους πολίτες που βρίσκονται εκεί να περιορίσουν στο ελάχιστο τις μετακινήσεις τους.

Δείτε αναλυτικά τι έγραψε στη σελίδα του στο facebook:

"Μεγάλη προσοχή στους σφοδρούς ανέμους σήμερα και αύριο (Πέμπτη 9/8 και Παρασκευή 10/8) στο Βέλγιο και την Ολλανδία και καθ'όλη την διάρκεια της Παρασκευής στη Δανία και στη βορεια Γερμανία!

Φίλες και φίλοι! Επιμένουν και τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία για ιδιαίτερα σφοδρούς ανέμους κυρίως στα δυτικά του Βελγίου και στη δυτική και βόρεια Ολλανδία (συμπεριλαμβανομένων και των πόλεων Άμστερνταμ και Ρότερνταμ) από το απόγευμα σήμερα (Πέμπτη) και μέχρι περίπου και το μεσημέρι της Παρασκευής 10/8, ανέμους που ίσως ξεπεράσουν ακόμα και τα 100 χιλιόμετρα την ώρα αγγίζοντας τα 10-11 Μποφόρ συνοδεία τοπικά ισχυρών βροχοπτώσεων! Σ

τη Δανία οι άνεμοι κατά τη διάρκεια της Παρασκευής (10/8) δεν απoκλείεται να ξεπεράσουν ακόμα και τα 120 χιλ/ώρα και ίσως υπάρξουν καθυστερήσεις ή και ακυρώσεις πτήσεων! Κοινοποιήστε το ή ειδοποιήστε σας παρακαλώ αν δεν σας κάνει κόπο φίλους ή γνωστούς που βρίσκονται ή πιθανόν να βρίσκονται στις παραπάνω περιοχές τις προαναφερθείσες ώρες έτσι ώστε να περιορίσουν στο ελάχιστο τις μετακινήσεις τους για καλό και για κακό!

Με εκτίμηση

Σάκης Αρναούτογλου"

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ