Οικονομία

Η Ελλάδα και πάλι ενδιαφέρουσα αγορά για τις γερμανικές εταιρείες

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αγορά για τις γερμανικές εταιρείες θα γίνει και πάλι η Ελλάδα, μετά την-επίσημη, σήμερα- ολοκλήρωση του προγράμματος στήριξης. Αυτό εκτιμά η Ομοσπονδιακή Ένωση Γερμανικών Βιομηχανιών (BDI), όπως γράφει η εφημερίδα Die Welt και αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. «Το καλό τέλος των ευρωπαϊκών προγραμμάτων βοήθειας είναι ένα θετικό μήνυμα για την ίδια την Ελλάδα και την ΕΕ στο σύνολό της» δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της BDI Γιοάχιμ Λανγκ στη «Rheinische Post».

Χάρη στην ευρωπαϊκή αλληλεγγύη, η Ελλάδα μπορεί και πάλι να σταθεί στα πόδια της μετά από οκτώ χρόνια, σημειώνει η Die Welt.

Αυτό είναι δυνατό για πρώτη φορά από το 2010, δήλωσε ο επικεφαλής του Eurogroup Μάριο Σεντένο. Τα μέτρα πρέπει να αποτελέσουν τη βάση για υγιή και βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη, πρόσθεσε. Η οικονομία ανανεώνεται ξανά, υπάρχει πλεόνασμα στον προϋπολογισμό και στο εμπόριο και η ανεργία μειώνεται επίσης, σημειώνει η γερμανική εφημερίδα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης