Πολιτική

Δ. Καμμένος: Οι ΑΝΕΛ πούλησαν Θράκη και Μακεδονία και πήραν κι άλλα υπουργεία

Πυρά κατά των ΑΝΕΛ και του αρχηγού τους Π. Καμμένου εξαπέλυσε το πρώην στέλεχό τους και πλέον ανεξάρτητος βουλευτής Δημήτρης Καμμένος στην εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή και τον Δημήτρη Οικονόμου στον ΣΚΑΪ. Παράλληλα επιτέθηκε στην «δεξιά Κ. Παπακώστα», η οποία «θα δέρνει συνταξιούχους» και στην κ. Κόλλια- Τσαρουχά εξηγώντας τη μετακίνησή στο ΥΠΕΘΑ, «επειδή δεν μπορούσε να βγει από το σπίτι της και ήρθε να σώσει το στρατό».

«Οι ΑΝΕΛ πούλησαν τη Θράκη και τη Μακεδονία και πήραν κι άλλα υπουργεία» ισχυρίστηκε και σημείωσε πως: «Αν στήριζα τις Πρέσπες φυσικά και θα χτύπαγε το τηλέφωνό μου. Από τη στιγμή που εκβιάστηκα από τον Π. Καμμένο, δεν θα έμπαινα στην κυβέρνηση. Γιατί δεν διαγράφει ο Π. Καμμένος τον Παπαχριστόπουλο που λέει ότι η συμφωνία για το Σκοπιανό είναι καλή;».

Σχολιάζοντας τον ανασχηματισμό ο ανεξάρτητος βουλευτής υποστήριξε πως: « Όταν κάνεις κεντροαριστερό άνοιγμα με την κ. Ξενογιαννακοπούλου και κεντροδεξιό με την κ. Παπακώστα δεν είσαι σοβαρός. Πάρε μια προσωπικότητα ηγετική, να σημαίνει κάτι στον κόσμο. Η κ. Κόλλια γιατί έφυγε από το Μακεδονίας - Θράκης; Γιατί δεν μπορούσε να βγει από το σπίτι της και ήρθε άξια υπουργός να μας σώσει τον στρατό. Η δεξιά κ. Παπακώστα θα δέρνει συνταξιούχους. Ένας ανασχηματισμός απρόσωπος, άχρωμος και άοσμος».

«Εκλογές τον Μάρτιο»
Ερωτώμενος για τις εκλογές ο κ. Καμμένος τις προσδιόρισε στον Μάρτιο. «Τον Γενάρη όταν τελειώσει η συμφωνία στα Σκόπια, σε συνεννόηση με Τσίπρα και πραξικοπηματικά θα φύγει ο Πάνος Καμμένος από την κυβέρνηση, θα άρει την εμπιστοσύνη και ο πρωθυπουργός δεν θα πάει στο Ποτάμι, θα πάει στις εκλογές, περίπου τον Μάρτιο» είπε και επισήμανε: «Αν περάσει η συμφωνία από τα Σκόπια, το συντομότερο δυνατό θα έρθει στην ελληνική βουλή. Το ότι θα πάμε σε εκλογές ποιος μας λέει ότι δεν θα περάσει η συμφωνία από το ελληνικό κοινοβούλιο; Δε υπάρχει καμία περίπτωση να μην κυρωθεί η συμφωνία για το Σκοπιανό στο ελληνικό κοινοβούλιο. Θα απομονωθούμε διπλωματικά παγκόσμια, θα φάμε διπλωματικό ξύλο. Δεν υπάρχει γυρισμός όταν κυρωθεί η συμφωνία στο κοινοβούλιο των Σκοπίων. Γι’ αυτό είπα για δημοψήφισμα».

«Στη ΔΕΘ θα υπάρξουν αντιδράσεις. Σαφώς θα γίνουν επεισόδια. Δεν μπορεί να μοιράσει κάτι ο Τσίπρας. Τον Οκτώβριο θα στείλουμε προϋπολογισμό έξω να εγκριθεί. Ελπίζω η χώρα μου να μην ξεφτιλιστεί».

Τέλος αναφερόμενος στο κόμμα του και στο ποιοι θα το στελεχώσουν υποστήριξε πως θα πρόκειται «για ανθρώπους της καθημερινότητας, που είναι επιτυχημένοι στον τομέα τους. Απεθυνόμαστε στη ΝΔ και δεξιότερα και στους απογοητευμένους των ΑΝΕΛ, ειπε, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με το κόμμα του Φαήλου Κρανιδιώτη στις εκλογές.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανική επίθεση στο Ισραήλ στις 14 Απριλίου 2024
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ιρανοί «τρύπησαν» το ισραηλινό σύστημα αεράμυνας Iron Dome σοκάροντας τον κόσμο (Βίντεο)-Γκουτέρες: «Ο πλανήτης δεν αντέχει άλλο πόλεμο»

Πώς κατάφεραν οι ιρανικοί πύραυλοι να διαπεράσουν το υπερσύγχρονο αντιαεροπορικό σύστημα Iron Dome που προστατεύει την...