Αθλητισμός

Διπλό «χτύπημα» Ιβάν, τα σκάει για δύο παικταράδες, μένουν τα τυπικά - Αποκάλυψη-βόμβα για Μπράνκο

ο φετινό καλοκαίρι εξελίσσεται ονειρικά για τον ΠΑΟΚ, ειδικά αν την επόμενη εβδομάδα καταφέρει να αποκλείσει την Μπενφίκα και να μπει στους «χρυσοφόρους» ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο πρώτο ματς με τους Πορτογάλους, αλλά και στα προηγούμενα απέναντι σε Σπαρτάκ Μόσχας και Βασιλεία, οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις και ήδη στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ έχουν αρχίσει να σκέφτονται να διορθώσουν ορισμένες... αδικίες, αναπροσαρμόζοντας κάποια συμβόλαια.

Βάσει των τελευταίων εμφανίσεων του Χοσέ Κρέσπο υπάρχει μεγάλη διάθεση για ανανέωση του συμβολαίου του, όπως και του Χοσέ Κάνιας, όμως ακόμα δεν έχουν γίνει επίσημες επαφές με τους δύο ποδοσφαιριστές.

Απεναντίας, η βασική προτεραιότητα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, όσον αφορά στις επεκτάσεις και αναπροσαρμογές συμβολαίων, είναι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο οποίος είναι ο πιο χαμηλά αμειβόμενος στο ρόστερ και με τις απίστευτες εμφανίσεις του δικαιούται και με το παραπάνω μια αύξηση στις απολαβές του. Κάτι που έχει δρομολογηθεί μετά το ματς στην Πορτογαλία, όπως σας ενημερώσαμε σε πρόσφατο ρεπορτάζ.

Παράλληλα, ψηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων του ΠΑΟΚ βρίσκεται και η αναπροσαρμογή στον Δημήτρη Λημνιό, καθώς η βασική πρόθεση είναι να υπάρξει αλλαγή στη ρήτρα του, αλλά και να ανταμειφθεί με καλύτερες αποδοχές. Μάλιστα, για τις παραπάνω υποθέσεις υπάρχουν ήδη συμφωνίες ανάμεσα στις δύο πλευρές και απομένουν μόνο τα τυπικά.

Μπράνκο αντί Μίχελ

Στο μεταξύ, σε μια κίνηση-έκπληξη προχώρησε χθες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνοντας την πρόσληψη του Μάριο Μπράνκο στο πόστο του διευθυντή ανάπτυξης του ποδοσφαιρικού τμήματος. Παρόλα αυτά, το «φλερτ» δεν είναι τωρινό, καθώς υπάρχει από τις αρχές του καλοκαιριού, με τον Πορτογάλο να προοριζόνταν τότε ως αντικαταστάτης του Λούμπος Μίχελ.

Ωστόσο, ο Σλοβάκος πρώην ρέφερι παρέμεινε τελικά στο πόστο του, με τη διοίκηση να εκτιμάει τη δουλειά του στο φετινό προγραμματισμό. Έτσι, επειδή δεν μπορούσε να ακυρώσει την προφορική συμφωνία με τον Μάριο Μπράνκο, αποφασίστηκε να αναλάβει αυτό το ρόλο, που θα αφορά το σχεδιασμό της ανάπτυξης, πωλήσεων και αγορών στην Ευρώπη.

sportdog.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...