Αυτοδιοίκηση

Δημοτικός Σύμβουλος Μαραθώνα: Αφαντοι Δούρου και Ψινάκης τις κρίσιμες ώρες

Οι κάτοικοι στον Μαραθώνα και στο Μάτι βιώνουν «μια ξεδιάντροπη κοροϊδία» δήλωσε ο Αλέξανδρος Σόμογλου, δημοτικός σύμβουλος Μαραθώνα.

Ο κ. Σόμογλου είναι ένας εκ των 23 από τους 31 συνολικά δημοτικούς συμβούλους που κατέθεσαν επίσημο αίτημα σύγκλησης του δημοτικού συμβουλίου την Παρασκευή, προκειμένου να τεθεί σε ψηφοφορία ψήφισμα που αφορά στην παραίτηση του δήμαρχου Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη

«Προσκαλώ τον κ. Ψινάκη να έρθει αύριο να δει τον κόσμο έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, αφού όπως γράφει και ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι πολίτες είναι συγκλονισμένοι με τη στήριξη που δείχνει» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σόμογλου μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ακόμα ο κ. Σόμογλου, δήλωσε πως ο κ. Ψινάκης δεν ήταν εκεί τις κρίσιμες ώρες της φονικής πυρκαγιάς, ενώ πρόσθεσε ότι είναι η πρώτη φορά, σε σχέση με άλλες πυρκαγιές τα προηγούμενα χρόνια, που η λεωφόρος Μαραθώνος δεν προστατεύτηκε και υπήρχε μόνο ένα όχημα στην κάτω πλευρά του δρόμου.

Τέλος υπογράμμισε πως η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου είναι άφαντη και τα τελευταία τέσσερα χρόνια κοροϊδεύει τον Δήμο Μαραθώνα ακόμα και με τον ΧΥΤΑ, που καταστρέφει την περιοχή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ