Κοινωνία

Γιάννης Διακογιάννης: Η μέρα που αποκάλυψε σε συναδέλφους του πως η Βαγιάνη είχε καρκίνο

Είναι γνωστό πως η Ρίκα Βαγιάνη λάτρευε τον πατριό της, Γιάννη Διακογιάννη, ο οποίος την μεγάλωσε σαν κόρη του. Η Ρίκα μιλούσε δημόσια για εκείνον με τα καλύτερα λόγια και έδειχνε πόσο πολύ τον αγαπούσε με την πρώτη ευκαιρία.

Ο Γιάννης Διακογιάννης τον Οκτώβριο του 2017 είχε βρεθεί στην ΕΣΗΕΑ προκειμένου να συμπαρασταθεί στους συναδέλφους του για την απεργία που γινόταν εκείνες τις ημέρες. Ο ίδιος είχε αποκαλύψει τότε ότι η Ρίκα, η πολυαγαπημένη κόρη του, έχει καρκίνο. Τη συγκεκριμένη αποκάλυψη έκανε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook η δημοσιογράφος και φίλη της Ρίκας Βαγιάνη, Αφροδίτη Υψηλάντη.

«"Να σας πω και κάτι που θα σας στενοχωρήσει: Η Ρίκα έχει καρκίνο...". Αυτό μας εκμυστηρεύτηκε ο πατριός της Ρίκας μας,Γιάννης Διακογιάννης όταν πέρασε από την ΕΣΗΕΑ , για να μας συμπαρασταθεί στην απεργία πείνας.

Σοκαριστήκαμε, αλλά του δώσαμε κουράγιο. Πού να φανταστούμε ότι η Μαρίκα Ζούλα, το Ρικάκι, θα έφευγε τόσο αθόρυβα και παράλληλα με τόσο πάταγο !» έγραψε η Αφροδίτη, η οποία ήταν μία από τις δημοσιογράφους που έκαναν τότε απεργία πείνας.

Δείτε την ανάρτησή της:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης