Αθλητισμός

«Βαλίτσες» για Ρεάλ ο Κουρτουά! Η Τσέλσι «ψωνίζει» από Μαδρίτη

Η Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίζεται να βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Τιμπό Κουρτουά, την ώρα που η Τσέλσι προσπαθεί να αναπληρώσει το κενό που θα δημιουργηθεί με τον τερματοφύλακα της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Τα ξένα ΜΜΕ παρουσιάζουν ως.. τελειωμένη την μετεγγραφή του Τιμπό Κουρτουά στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο τερματοφύλακας της εθνικής Βελγίου φέρεται να ενημέρωσε τον προπονητή της Τσέλσι, Μαουρίσιο Σάρι, πως επιθυμεί να αποχωρήσει για οικογενειακούς λόγους και στην Ισπανία θεωρούν δεδομένη την μετακίνηση του στην κάτοχο του Champions League.

Να αναφέρουμε πως το συμβόλαιο του Κουρτουά με την Τσέλσι ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι. Οι Λονδρέζοι αναμένεται να βάλουν στα ταμεία τους ένα ποσό της τάξεως των 30 εκατ. ευρώ, το οποίο θα χρησιμοποιήσουν άμεσα για να ενισχυθούν στη θέση του τερματοφύλακα.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της “Mundo Deportivo”, η Τσέλσι πρόκειται να καταβάλει τη ρήτρα 100 εκατ. ευρώ στην Ατλέτικο Μαδρίτης, προκειμένου να κάνει δικό της τον Γιαν Όμπλακ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...