Αθλητισμός

Βίντεο: Ο Lewis Hamilton καθαρίζει σκουπίδια από τις ελληνικές (;) ακτές


Ένα πολύ ενδιαφέρον video, κατά πάσα πιθανότητα από την επίσκεψή του στο Αιγαίο, ανέβασε στα προσωπικά του social media o Lewis Hamilton.

Εικοσιτέσσερις ώρες αφότου ο τηλεοπτικό φακός τον εντόπισε στη Μύκονο και στον Σκορπιό, ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 ανέβασε ένα video στο οποίο προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει τους εκατομμύρια θαυμαστές του στο θέμα της χρήσης πλαστικών μπουκαλιών και συσκευασιών.

Ο Βρετανός έγραψε:

«Είμαι σε ένα από τα πολλά όμορφα κομμάτια του κόσμου σήμερα, όπου συναντήσαμε αυτό το χάλι. Δεν μπορούσαμε να μείνουμε αμέτοχοι, έπρεπε να κάνουμε κάτι. Όλοι πρέπει να κάνουμε κάτι, πρέπει να σταματήσουμε να ενισχύουμε εταιρείας που εθελοτυφλούν βασιζόμενες στα κέρδη τους, με τίμημα τον όμορφο πλανήτη μας».

Ο Hamilton προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει το κοινό δείχνοντας σωρούς από πλαστικά μπουκάλια και συσκευασίες, τα οποία αυτός και η παρέα καθάρισαν μετά από προσπάθεια μερικών ωρών.

Κρατάμε μία μικρή επιφύλαξη καθώς δεν αναφέρει το σημείο στο οποίο γυρίστηκε αυτό το video αν και πρέπει να θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως είναι κάπου κοντά στα μέρη που εθεάθη την προηγούμενη ημέρα.
https://twitter.com/LewisHamilton/status/1026834810428444672?ref_src=twsrc%5Etfw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ