Αθλητισμός

Αυτόν «καθαρίζει» ο Μαρτίνς - Έλληνας και ταλαντούχος - Γιατί φεύγει, πού τον «δωρίζουν»

Σε φουλ ρυθμούς δουλεύουν πλέον στον Ολυμπιακό όσον αφορά το μεταγραφικό σχεδιασμό, καθώς τρέχουν μέσα στο επόμενο δεκαήμερο να κλείσουν το ρόστερ, αλλά και να… ξεφορτωθούν τα υψηλά συμβόλαια των «κομμένων» που παραμένουν στου Ρέντη.

Επίσης, στο Λιμάνι θα αποφασίσουν και για το μέλλον κάποιων παικτών που μπορεί να μην υπολογίζονται για φέτος από τον Πέδρο Μαρτίνς, ωστόσο δεν θέλουν να τους αφήσουν ελεύθερους και θα τους δώσουν με τη μορφή δανεισμού σε άλλες Σουπερλιγκάτες ομάδες, ώστε να πάρουν ευκαιρίες και ματς και να επιστρέψουν στον Πειραιά το επόμενο καλοκαίρι.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο
Δημήτρης Μάνος, ο οποίος μετά από μία εξαιρετική σεζόν στον ΟΦΗ έκανε το μεγάλο άλμα και πήρε τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό, ωστόσο οι πιθανότητες να παραμείνει πλέον στο ρόστερ είναι ελάχιστες. Ο Μαρτίνς έδωσε ευκαιρίες στον 23χρονο επιθετικό στην προετοιμασία, όμως παρότι ξεκίνησε καλά, στη συνέχεια «έπεσε» και πλέον δεν υπολογίζεται από τον Πορτογάλο κόουτς ούτε για μία λύση από τον πάγκο.

Με δεδομένο λοιπόν πως ο Γκερέρο αυτή τη στιγμή λογίζεται ως βασικός, ο Ανσαριφάρντ ακόμα δεν έχει πωληθεί και παράλληλα στο Λιμάνι έφεραν τον Αιγύπτιο Κόκα, ο Μάνος αναμένεται να φύγει ως δανεικός, πιθανότατα σε άλλη ελληνική ομάδα.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του sportdog.gr, οι δύο ομάδες που τον έχουν τσεκάρει και έχουν ενημερώσει τον Ολυμπιακό πως ενδιαφέρονται σε περίπτωση που δοθεί δανεικός, είναι ο Πανιώνιος και ο ΠΑΣ, για τον δεύτερο με την προϋπόθεση πως θα φύγει τελικά ο Κόντε.

Στο κόλπο βέβαια παραμένει και ο ΟΦΗ, ο οποίος είχε χτυπήσει την πόρτα των Πειραιωτών και πριν από λίγο καιρό, όμως τότε ο Μαρτίνς ακόμα δεν είχε πάρει τις τελικές του αποφάσεις. Οι Κρητικοί γνωρίζουν άλλωστε πολύ καλά τον Μάνο αφού ήταν ο παίκτης που τους βοήθησε πάρα πολύ πέρυσι, ώστε να επιστρέψουν στην Σούπερ Λιγκ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...