Κόσμος

Από πρώην εστιατόριο KFC ξεκινούσε διασυνοριακό ναρκο-τούνελ 180 μέτρων (βίντεο)


Ένα μυστικό τούνελ μεταξύ ΗΠΑ και Μεξικού που χρησιμοποιούταν για εμπόριο ναρκωτικών ανακάλυψε η αστυνομία. Η είσοδος βρισκόταν στο δάπεδο της κουζίνας εγκαταλελειμμένου εστιατορίου KFC.

Η αμερικανική αστυνομία εντόπισε ένα τούνελ που χρησιμοποιούσαν έμποροι ναρκωτικών στην πόλη Σαν Λουίς στην Αριζόνα, κοντά στα σύνορα με το Μεξικό.

Η είσοδος που οδηγούσε στο τούνελ είχε κατασκευαστεί, μάλιστα, στο δάπεδο της κουζίνας ενός εγκαταλελειμμένου εστιατορίου KFC.

Το μυστικό πέρασμα πιθανολογείται ότι κατασκευάστηκε πριν λίγους μήνες. Το μήκος του φτάνει τα 180 μέτρα και βρίσκεται σε βάθος 6,5 μέτρων.

Από την αμερικανική πλευρά, η είσοδος του τούνελ είναι μόλις 20 εκατοστά. Στην άλλη πλευρά, στο Μεξικό, βρίσκεται κάτω από το κρεβάτι ενός σπιτιού στο Σαν Λουίς Ρίο Κολοράντο.

Το πέρασμα εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια έρευνα μετά από έλεγχο ρουτίνας σε αυτοκίνητο, στο οποίο εντοπίστηκαν δύο εργαλειοθήκες γεμάτες ναρκωτικά. Το αυτοκίνητο ανήκει στον ιδιοκτήτη του κτιρίου που στέγαζε το εστιατόριο KFC. Η αστυνομία ερεύνησε το κτίριο και εντόπισε το μυστικό πέρασμα.

Όσο για τα ναρκωτικά που εντοπίστηκαν στο όχημα ήταν συνολικής ποσότητας 168 κιλών.

Με την ολοκλήρωση της έρευνας, το τούνελ θα σφραγιστεί με μπετό.
https://www.youtube.com/embed/rlwWAz5jKhc

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...