Αθλητισμός

Απόλυτο αφεντικό των Masters ο Τζόκοβιτς: Ευχαριστώ Ρότζερ που με άφησες να κερδίσω (βίντεο)


Με χρυσά γράμματα έγραψε το όνομά του στην ιστορία του παγκόσμιου τένις ο Νόβακ Τζόκοβιτς το βράδυ της Κυριακής! Ο τεράστιος αυτός τενίστα, κατάφερε να βρει και πάλι τον καλό του εαυτό και να φτάσει στην κατάκτηση του Western & Southern Open επικρατώντας του Φέντερερ με 2-0 και κάπως έτσι έγινε ο πρώτος τενίστας στην ιστορία του αθλήματος που κατακτά και τα εννέα Masters!

Ο Τζόκοβιτς, κατάφερε να κερδίσει στο Σινσινάτι, μετρούσε πέντε αποτυχημένες παρουσίες στον τελικό, με 6-4, 6-4 τον Φέντερερ σε μόλις 84 λεπτά και να γράψει ιστορία!

Μετά τη λήξη του αγώνα και κατά τη διάρκεια της απονομής ο Σέρβος τενίστας είπε το δικό του... ευχαριστώ στον μεγάλο Ελβετό αντίπαλό του που τον άφησε, όπως υποστήριξε αστειευόμενος, να κερδίσει μια φορά στο Σινσινάτι.

Αναλυτικά όσα είπε μετά τη νίκη με την οποία έγραψε ιστορία:

«Είναι μια πολύ ξεχωριστή στιγμή, για πρώτη φορά στέκομαι εδώ με το τρόπαιο του νικητή στο Σινσινάτι» και στη συνέχεια αστειευόμενος πρόσθεσε: «Είχα χάσει 5 τελικούς εδώ, τους περισσότερους απ' αυτόν τον σπουδαίο άνδρα, τον Ρότζερ. Ρότζερ σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και σ' ευχαριστώ που μ' άφησες να κερδίσω μια φορά εδώ στο Σινσινάτι».
https://twitter.com/TennisTV/status/1031308904599363584?ref_src=twsrc%5Etfw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...