Κόσμος

Απίστευτο! Τα «Σαγόνια του Καρχαρία» κρύβουν την απάντηση για έναν ανεξιχνίαστο φόνο 44 χρόνια πριν (βίντεο)


Μια απίστευτη θεωρία είδε το "φως" της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την θρυλική - πλέον- ταινία "Τα Σαγόνια του Καρχαρία". 'Όπως υποστηρίζει ο γιος του Στίβεν Κινγκ, είναι πολύ πιθανό στην ταινία να κρύβονται σημαντικά στοιχεία για την εξιχνίαση μιας δολοφονίας που έγινε το 1974!

Η ταινία – σταθμός στην ιστορία του σινεμά, γυρίστηκε στην Μασαχουσέτη το 1974. Εκείνη την περίοδο στους αμμόλοφους του Provincetown, σχετικά κοντά στα γυρίσματα, βρέθηκε το πτώμα μιας γυναίκας που είχε δολοφονηθεί και μάλιστα δεν ταυτοποιήθηκε, άρα ούτε και ο δολοφόνος.

Η γυναίκα αυτή «βαπτίστηκε» τότε «η κυρία των αμμόλοφων» με πολλές προσπάθειες να έχουν γίνει από οδοντιάτρους να ταυτοποιήσουν το πτώμαμέσω της οδοντοστοιχίας. Όλες απέβησαν άκαρπες.

Ωστόσο νέα τροπή στην υπόθεση ήρθε να δώσει ο Τζο Χιλ, γιος του Στίβεν Κινγκ και επίσης συγγραφέας. Ο Χιλ ανέφερε ότι ξαναβλέποντας την ταινία, διέκρινε τη φιγούρα μιας γυναίκας κομπάρσου, η οποία μοιάζει με την εικόνα της «κυρίας των αμμόλοφων», όπως αυτή προσδιορίστηκε «στο περίπου» από τις αρχές.
Πολλοί απέρριψαν αυτή τη θεωρία χαρακτηρίζοντάς την υπερβολική, ωστόσο ο Χιλ επέμεινε λέγοντας πως οι κομπάρσοι της ταινίας ήταν όλοι ντόπιοι, επομένως δεν αποκλείεται να είναι όντως αυτοί.

Τόνισε πάντως πως όπως και να’χει, είναι να καλό να δοθεί ένα έναυσμα στους ανθρώπους ώστε να «ξεσκονίσουν» τη μνήμη τους και να δώσουν πληροφορίες που ίσως οδηγήσουν στην εξιχνίαση, έστω και δεκαετίες μετά.

πηγή: washingtonpost.com

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...