Κοινωνία

Αντίπαρος: Μετά από 10 μέρες συνέλαβαν τον πατροκτόνο με το κατσαβίδι! Πήγε να διαφύγει στο εξωτερικό

Στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» συνέλαβαν οι αστυνομικοί τον πατροκτόνο της Αντιπάρου, ο οποίος κατάφερνε να παραμένει ασύλληπτος επί 10 ημέρες!

Ο γιος του 65χρονου Derek Arber συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης, λίγο πριν διαφύγει στο εξωτερικό, βάσει εντάλματος που είχε εκδοθεί από τον ανακριτή Πρωτοδικών Σύρου.

Υπενθυμίζεται, ότι ο ελληνικής υπηκοότητας και βρετανικής καταγωγής ξενοδόχος, είχε βρεθεί νεκρός το βράδυ της 21ης Ιουλίου μέσα στο συγκρότημα τουριστικών διαμερισμάτων που διατηρούσε στον Άγιο Γεώργιο Αντιπάρου και όπως διαπιστώθηκε, έφερε χτύπημα από αιχμηρό αντικείμενο στη πλάτη και κακώσεις από στραγγαλισμό.

Από την πρώτη στιγμή, οι υποψίες είχαν πέσει στο γιο του, ο οποίος είχε εξαφανιστεί, καθώς, υπήρχαν μαρτυρίες ότι λίγες ώρες πριν από την δολοφονία, πατέρας και γιος είχαν καυγαδίσει άγρια στο εστιατόριο στο οποίο δείπνησαν, ενώ ο διαπληκτισμός του συνεχίστηκε και στο συγκρότημα των ενοικιαζομένων δωματίων όπου κατοικούσαν και οι ίδιοι.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...