Κοινωνία

Αμφιλοχία: Σοκάρει η επίθεση του εγγονού στη γιαγιά του – Την σακάτεψε στα 96 της χρόνια!

Σοκαρισμένη η Αμφιλοχία από την άγρια επίθεση του εγγονού στη γιαγιά του. Στο νοσοκομείο η 96χρονη...
Στο Νοσοκομείο Αγρινίου μεταφέρθηκε χθες το βράδυ (28-08-2018) μία 96χρονη, μετά από επίθεση που δέχθηκε από τον 37χρονο εγγονό της, στο σπίτι όπου διέμεναν στην Αμφιλοχία.

Ο 37χρονος, χωρίς να έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρά του, επιτέθηκε στην γιαγιά του χτυπώντας την με τα χέρια του και τα πόδια του. Ο δράστης συνελήφθη στις 02.00 τα ξημερώματα από αστυνομικούς του Α.Τ. Αμφιλοχίας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία.

Ξυλοδαρμός ανήλικου στην Αταλάντη

Ο ξυλοδαρμός έγινε το βράδυ της Κυριακής στην Κυρτώνη (Κολάκα) Αταλάντης. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στην αστυνομία η μητέρα του 13χρονου, λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ της Κυριακής, τα δυο αδέλφια επιτέθηκαν στον 13χρονο την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του. Ο ένας τον ακινητοποίησε και ο άλλος άρχισε να τον χτυπάει γροθιές στο πρόσωπο και στο σώμα.

Το παιδί πήγε αιμόφυρτο στο σπίτι και οι γονείς το μετέφεραν στο Κ.Υ. Αταλάντης. Μάλιστα επειδή υπήρχε πρόβλημα στο μάτι του χρειάστηκε να επισκεφτούν και ιδιώτη οφθαλμίατρο στην Αταλάντη. Νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας πήγαν στο Α.Τ. Λοκρών και κατέθεσαν μήνυση σε βάρος των ανήλικων φερόμενων ως δραστών, οι οποίοι συνελήφθησαν αργά το βράδυ της Δευτέρας.

Λίγο αργότερα οι ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή της Εισαγγελέως Λαμίας, ενώ σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία με την κατηγορία της απλής σωματικής βλάβης.

Πηγή: sinidisi.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοβαρές ζημιές υπέστη το Ρωσικό σκάφος "Yamal" στην Κριμαία- Απομακρύνεται η πιθανότητα Ρωσικής αποβατικής ενέργειας στην Οδησσό

Η Κριμαία δεν είναι ασφαλής για τον Ρωσικό στόλο, ο οποίος αναγκαστικά έχει μετακινηθεί κατά κύριο λόγο ανατολικότερα...