Πολεμική αεροπορία

Ένας Στρατιωτικός Ιερέας στα F-22 Raptor - Εικόνες

Του Ηλία Προύφα

 

Στην 110 ΠΜ, στη Λάρισα έφτασαν το απόγευμα της Παρασκευής δύο αεροσκάφη F-22 Raptor της Αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας, στο πλαίσιο συνεργασίας της USAF με χώρες μέλη του ΝΑΤΟ.

 

Τα πληρώματα των αεροσκαφών υποδέχθηκαν ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης και ο Ακόλουθος Άμυνας της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Captain (NAVY) Timothy Keeter.

 

Ένας από τα πρώτα στελέχη που  επισκέφθηκαν τα αεροσκάφη ήταν και ο Στρατιωτικός Ιερέας του ΑΤΑ, Σχης Αθανάσιος Τσιμενίδης.

Γνωστός για την πλούσια ποιμαντική δράση του ο π. Αθανάσιος, συνομίλησε με τα πληρώματα των αεροσκαφών για θέματα κοινού ενδιαφέροντος στα πλαίσια των συμμαχικών δραστηριοτήτων και συνεργασίας.

 

Διαπιστώθηκε η ιδιαίτερη σημασία που δίδεται από τις συμμαχικές χώρες στο ποιμαντικό και  ευρύτερα συμβουλευτικό έργο των Στρατιωτικών Ιερέων. 

 

Η Ορθόδοξη Εκκλησία τους είναι γνωστή και σεβαστή από την διαχρονική παρουσία της στις ΗΠΑ.

kranosgr.blogspot.com

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...