Κοινωνία

Έγκλημα στου Φιλοπάππου: Τι κοινό έχει με την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη;

Τι συνδέει τις δυο δολοφονίες;

Οι αρχές ακολουθούν την ίδια μέθοδο με αυτή της υπόθεσης της Δώρας Ζέμπερη, ψάχνουν να βρουν το στίγμα από το κινητό της 23χρονης φίλης του άτυχου νεαρού, που άρπαξαν οι δράστες λίγο μετά τη δολοφονία του.

Οι δράστες κατά τη διαφυγή τους άρπαξαν από την τσάντα της άτυχης 23χρονης, έγγραφα, χρήματα αλλά και το κινητό της τηλέφωνο το οποίο και φρόντισαν να απενεργοποίησουν. Σύμφωνα με τις έρευνες το τελευταίο στίγμα του κινητού εντοπίσθηκε στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Στα εργαστήρια της ελληνικής αστυνομίας εξετάζονται και τρία σπασμένα μπουκάλια από το σημείο της επίθεσης, στα οποία μπορεί να βρεθούν αποτυπώματα ή και δείγμα DNA των δραστών της δολοφονίας του 25χρονου φοιτητή στον λόφο του Φιλιπάππου.

Τι είπε στην κατάθεση της;

Η 23χρονη από την Πορτογαλία, ισχυρίστηκε ότι, οι δύο από τους δράστες ακινητοποίησαν τον 25χρονο, ενώ ο τρίτος άρπαξε την τσάντα της και άρχισε να την ψάχνει, κλέβοντας τα χρήματα που είχε μέσα, το κινητό της τηλέφωνο και κάποια προσωπικά έγγραφα.

Η κοπέλα, όπως λέει, κοίταζε τον ληστή με την τσάντα της και δεν έδωσε βάση τι γινόταν δίπλα, όπου ξαφνικά άκουσε μια φωνή και γυρίζοντας είδε τον φίλο της να πέφτει από τα βράχια. Ο νεαρός έπεσε από ύψος περίπου 20 μέτρων και στη συνέχεια ανασύρθηκε νεκρός.

Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν, ενώ εκείνη ειδοποίησε την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ