Κυβέρνηση

«Όργιο» προπαγάνδας από το Μ. Μαξίμου: Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αποθέωσαν τον Τσίπρα στην Ιθάκη - Απίστευτες εικόνες


Πρωτοφανής κυβερνητική προπαγάνδα έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του πρωθυπουργού, Α. Τσίπρα, στην Ιθάκη. Την στιγμή που οι καμπάνες χτυπούσαν πένθιμα ενόψει της παρουσίας του στο νησί, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αποθέωναν τον πρωθυπουργό υποδυόμενοι ένθερμους υποστηρικτές του.

Εικόνες που προκαλούν την οργή του λαού και κυβερνητική υποκρισία μπροστά στα μάτια των Ελλήνων, ήταν το νόημα πίσω από το, γεμάτο συμβολισμούς, διάγγελμα του Α. Τσίπρα.

Φαίνεται πως ανάμεσα στο πλήθος που αποθέωσε και αγκάλιασε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο νησί της Ιθάκης, όπου πήγε για να βγάλει διάγγελμα για την έξοδο από τα Μνημόνια, δεν ήταν μόνο κάτοικοι ή τουρίστες, αφού αποδεικνύεται πως ήταν ανάμεσά τους και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, είτε πολιτευτές είτε βουλευτές, ή άλλα στελέχη που δεν είναι ευρέως γνωστά.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αφενός η βουλευτής Κεφαλληνίας του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, που ήταν μέσα σε όλα τα πλάνα αποθέωσης του πρωθυπουργού, τον οποίο υποδέχθηκε φιλώντας τον, τον συνόδευσε στη βόλτα του στο νησί, αλλά και στη σύσκεψη στο δημαρχείο.

Ακόμη ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, που εμφανίστηκε στα πλάνα και τις φωτογραφίες να εκφράζει την αγάπη της για τον Αλέξη Τσίπρα, η Μαρία Αντύπα, η οποία κατέβηκε υποψήφια βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ στο νόμο Αχαΐας.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με όσα καταγράφονται από όσους βρέθηκαν στο νησί, οι φανατικοί υποστηρικτές του πρωθυπουργού ήταν επισκέπτες και όχι ντόπιοι, οι οποίοι μάλιστα αφίχθησαν αυθημερόν στην Ιθάκη για να χειροκροτήσουν τον πρωθυπουργό.

Για άλλη μία φορά κρύφτηκε ο Πρωθυπουργός καθώς φοβήθηκε την οργή του ελληνικού λαού. Από ένα σημείο στη θέση Κάστρο-Πανόραμα ο πρωθυπουργός απευθύνθηκε στον ελληνικό λαό με αφορμή την έξοδο από τα Μνημόνια.

Το διάγγελμα μαγνητοσκοπήθηκε και μεταδόθηκε από την κρατική τηλεόραση, προφανώς για να αποφευχθεί η παρουσία πολιτών.

Μάλιστα λίγο πριν φτάσει στην Ιθάκη ο Πρωθυπουργός οι καμπάνες σε πολλές εκκλησίες χτυπούσαν πένθιμα στέλνοντας το μήνυμα ότι είναι ανεπιθύμητος.

Συγκεκριμένα γύρω στις 11.00 το πρωί και ενώ ο Αλέξης Τσίπρας μαγνητοσκοπούσε το διάγγελμά του στον ελληνικό λαό σε Γαρδελάκι και Άγιο Νικόλαο Ιθάκης οι καμπάνες χτυπούσαν πένθιμα όπως αναφέρει το ekefalonia.gr.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fithaki.anemolia%2Fvideos%2F2049846921714823%2F&show_text=0&width=560

Με ένα διάγγελμα γεμάτο συμβολισμούς, ο πρωθυπουργός είπε ότι η σύγχρονη «Οδύσσεια» που πέρασε η χώρα από το 2010 έλαβε τέλος, ότι «τα μνημόνια επιτέλους τελείωσαν» και «η χώρα μας ανακτά το δικαίωμα της να ορίζει αυτή το μέλλον της», σημειώνοντας ότι «αφήσαμε πίσω μας τις Συμπληγάδες». Ο κ. Τσίπρας είπε ότι η κυβέρνηση πορεύθηκε με την εντολή που έλαβε πριν από τριάμιση χρόνια με μόνο μια βεβαιότητα: «Να βγάλουμε τη χώρα από τη στενωπό των μνημονίων και της αέναης λιτότητας», πορεία κατά την οποία πέρασε από πολλά κύματα.   

Ολοκληρώνοντας το διάγγελμά του, ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι «από σήμερα, ξεκινάμε με όραμα και αποφασιστικότητα, για τη νέα εποχή της πατρίδας μας. Με σύνεση και ευθύνη να μη ξαναγυρίσουμε πίσω στην Ελλάδα των ελλειμμάτων και της χρεοκοπίας. Αλλά και με τόλμη για την αναγέννηση της Ελλάδας. Για μια πατρίδα ισότητας, δημοκρατίας και κοινωνικής δικαιοσύνης».  

Δείτε τις εικόνες:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...