Κούβελος για Παπαχρήστου: Εγώ την είχα αποβάλλει το 2012, όμως μετάνιωσε – Είναι πλέον μητέρα με άριστη συμπεριφορά

Δημοσίευση: 13 Αυγούστου 2018, 12:42 μμ | Ανανέωση: Αύγουστος 13, 2018 στις 1:06 μμ

Θέση για τις επικρίσεις δέχθηκε η Βούλα Παπαχρήστου, μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, πήρε ο Ισίδωρος Κούβελος.


Ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας και σύζυγος της Ντόρας Μπακογιάννη, έγραψε χαρακτηριστικά σε σχόλιό του, σε ανάρτηση του Ανδρέα Παπαδόπουλου:

Ανδρέα εγώ την είχα αποβάλει τότε από την αποστολή στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου 2012. Η πραγματικότητα είναι ότι είχε παρασυρθεί από συγκεκριμένο πρόσωπο χωρίς η ίδια να έχει τέτοιες απόψεις. Μετάνοιωσε για αυτό έκτοτε έχει αλλάξει και είναι μια αθλήτρια μοντέλο αλλά και μητέρα με ήθος και άριστη συμπεριφορά . Μην καταδικάζουμε έναν άνθρωπο οριστικά και αμετάκλητα για κάποιο λάθος που έκανε στο παρελθόν και για το οποίο μετάνοιωσε και έκανε στροφή ώστε σήμερα να θεωρείται υπόδειγμα αθλητή και ανθρώπου . Νομίζω έχω κάθε δικαίωμα να τα πω ώστε να ξέρει ο κόσμος την αλήθεια. Η Βουλα ξαναγεννήθηκε και για αυτό έφτασε στην κορυφή διαφορετικά θα είχε μείνει στο επίπεδο εκείνων που της έγραψαν το χυδαίο κείμενο και το σήκωσαν στην σελίδα χωρίς η ίδια να έχει αντίληψη και άποψη για το θέμα!

H σχετική ανάρτηση του Ανδρέα Παπαδόπουλου:

Και το σχόλιο του Ισίδωρου Κούβελου: