Εκκλησία

H Αγία Οικογένεια σε κλουβί κόντρα στην μεταναστευτική πολιτική του Τραμπ

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ομοσπονδιακή ντιρεκτίβα στις ΗΠΑ σύμφωνα με την οποία προσφυγόπουλα θα απομακρύνονται από τις οικογένειες τους όταν συλλαμβάνονται να προσπαθούν να περάσουν τα αμερικανικα σύνορα.

Πριν από λίγες μέρες Ρ/καθολικοί στις ΗΠΑ σχεδίασαν την Αγία Οικογένεια σαν μετανάστες για να αντιπολιτευτούν τον Τραμπ 

Τώρα κάποιοι άλλοι Χριστιανοί το πήγαν παραπέρα...

Μια εκκλησία των ΗΠΑ έχει τοποθετήσει αγάλματα του μωρού Ιησού, της Μαρίας και του Ιωσήφ σε ένα κλουβί στον αύλειο χώρο της για να διαμαρτυρηθεί ενάντια στη μεταναστευτική πολιτική της διοίκησης του Τράμπ.

Ο καθεδρικός ναός της Επισκοπικής Χριστιανικής Εκκλησίας στην Ιντιάνα εμφάνισε αυτήν την εικόνα την Δευτέρα το βράδυ, λέγοντας ότι η Αγία οικογένεια ήταν και αυτή πρόσφυγες.

Η εκκλησία δήλωσε ότι αντιτίθεται στον διαχωρισμό των παιδιών μεταναστών από τους γονείς τους από την αμερικανική υπηρεσία δικαιοσύνης.

Ο αιδεσιμότατος Stephen Carlsen, πενυματικός επικεφαλής του Καθεδρικού Ναού της Χριστιανικής Εκκλησίας, δήλωσε: "Δεν θα σταθούμε άπραγοι, ενώ παιδιά θα αρπάζονται από τους γονείς τους και οικογένειες θα απομακρύνονται από τις κοινότητες και τις εκκλησίες μας".

Από την πλευρά του ο αιδεσιμότατος Lee Curtis, που είχε και την ιδέα της συγκεκριμένης διαμαρτυρίας, δήλωσε ότι η Αγία οικογένεια ήταν πρόσφυγες που ζητούσαν άσυλο μετά τη γέννηση του Ιησού.

Είπε ακόμη στο NBC News ότι αρκετοί από τους συμμάχους τους ήταν μετανάστες πρώτης ή δεύτερης γενιάς.

«Οι οικογένειες, όλες οι οικογένειες, κάθε οικογένεια, είναι άγια και ελπίζουμε και προσευχόμαστε ότι οι οικογένειες που αναζητούν μια καλύτερη ζωή για τα παιδιά τους θα έχουν την ευκαιρία αυτή», είπε.

https://www.youtube.com/watch?v=-Ltp3RKITDY

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές