Κόσμος

Πανικός στο Βέλγιο: Άντρας ανατινάχτηκε σε γήπεδο ποδοσφαίρου

Ένας άντρας, φορώντας ζώνη με εκρηκτικά, ανατινάχτηκε το πρωί της Τρίτης σε ποδοσφαιρικό γήπεδο στην κοινότητα Verviers του Βελγίου. Δυνάμεις ασφαλείας απέκλεισαν την περιοχή.

Συναγερμός σήμανε στις αστυνομικές αρχές στην κοινότητα Verviers του Βελγίου το πρωί της Τρίτης, αφότου άντρας ανατινάχτηκε στο ποδοσφαιρικό γήπεδο Stembert.

Σύμφωνα με πληροφορίες του δικτύου RTB, ο άντρας φέρεται να ήταν μεσήλικας και τη στιγμή του συμβάντος να βρισκόταν στο κέντρο του γηπέδου.

«Η αστυνομία πήγε στο σημείο αφότου αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι άτομο αγνώστων στοιχείων ανατινάχτηκε στο κέντρο του ποδοσφαιρικού γηπέδου στην περιοχή Stembert», δήλωσε το γραφείο της Εισαγγελίας, σημειώνοντας ότι δε θα δοθούν επιπλέον πληροφορίες όσο η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο αντιδήμαρχος Hasan Aydin δήλωσε πως ο άντρας είναι Ευρωπαίος και πρώην στρατιωτικός. Μιλώντας σε δημοσιογράφους πρόσθεσε ότι προς το παρόν εξετάζεται κυρίως το ενδεχόμενο αυτοκτονίας και πως οι αρχές προσπαθούν να εξακριβώσουν την ταυτότητα του άντρα.

«Η αυτοκτονία μοιάζει ως η πιο πιθανή αιτία προς το παρόν διότι εάν ήθελε να προκαλέσει τραυματισμούς, ο άντρας θα επέλεγε άλλο χώρο ή άλλη χρονική στιγμή», δήλωσε.

https://twitter.com/kmeiraneamare/status/1024236740326957057

sputniknews.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...