Κοινωνία

Amber Alert για τον 13χρονο Δημήτρη Αλεξόπουλο που χάθηκε στο Μάτι στις 18.00 της Δευτέρας 23ης Ιουλίου (εικόνες)

Έκκληση να βρεθεί ο ανήλικος Δημήτρης Αλεξόπουλος, 13 ετών, που αγνοείται από το Μάτι Αττικής, από τις 23/07/2018, στις 18:00, όταν και ξέσπασε η πυρκαγιά, απευθύνει το «Χαμόγελο του Παιδιού», που δημοσιεύει και στοιχεία και φωτογραφία του παιδιού.

Ο Δημήτρης έχει ύψος 1,65 μ., ζυγίζει 58 κιλά, έχει καστανά  μαλλιά και καστανά μάτια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προκειμένου να δραστηριοποιηθεί και να σταθεί κοντά στα παιδιά που έχουν εξαφανιστεί και βρίσκονται σε κίνδυνο, προβαίνει στη δημιουργία, εκτύπωση και ανάρτηση αφισών τους σε σημεία της χώρας, σε συνεργασία πάντα με τις ελληνικές αρχές. Συνεργάζεται επίσης με τα Μ.Μ.Ε. και άλλους φορείς που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην εύρεση τους.

Σημειώνεται, πως ο Δημήτρης Αλεξόπουλος βρισκόταν στο Μάτι μαζί με τον θείο, τον παππού και τη γιαγιά του. Ο πατέρας του αγοριού υποστηρίζει ότι εντόπισε τον γιο του και τη γιαγιά του σε φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και ανέβηκαν στο Facebook από τον χρήστη Νίκο Καλογερίκο, ενώ ανέφερε ότι, σύμφωνα με μάρτυρες, ο 13χρονος Δημήτρης εθεάθη με την γιαγιά του να περιμένει ένα αλιευτικό σκάφος.

Στο μήνυμα που είχε ανεβάσει ο Αναστάσιος Αλεξόπουλος στην ειδική σελίδα για τους αγνοούμενους είχε γράψει:

«Αναστάσιος Αλεξόπουλος

Παρακαλώ να κοινοποιήσετε την φωτογραφία του αγνοούμενου γιού μου ετών 13.

Το όνομά του είναι Δημήτρης Αρίστος Αλεξόπουλος

Αγνοείται από εχθές (σ.σ. Δευτέρα 23 Ιουλίου) στις 18.00 από το Μάτι όπου έφυγε με τους παπούδες του με το αμάξι του Θείου του.

(Αγνοούνται όλοι Νικόλας, Γιάννης και Παρασκευή Καλεγιαννακου)

Το τηλέφωνο μου είναι 6974496798».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ