Κοινωνία

Ώρες αγωνίας για τους αγνοούμενους – Δεκάδες κλήσεις δέχεται η πυροσβεστική

Ολοένα και αυξάνεται η αγωνία για τους αγνοούμενους μετά τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την Ανατολική Αττική. Η πυροσβεστική δέχεται δεκάδες τηλεφωνήματα με αποτέλεσμα να μην είναι σαφής ο ακριβής αριθμός τους.

Όπως είπε στην ενημέρωσή της και η εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, κ. Μαλλίρη, «το πιο σημαντικό όμως είναι, ότι το δύσκολο έργο για τον εντοπισμό αγνοουμένων δεν έχει τελειώσει, καθώς το κέντρο της Πυροσβεστικής και οι άλλες υπηρεσίες έχουν δεχτεί δεκάδες κλήσεις, και διεξάγονται πεζές περιπολίες από 130 μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων και του Πυροσβεστικού Σώματος, στις περιοχές Βουτζά, Μάτι και Ραφήνα».

Η πυροσβεστική κάνει έκκληση στους συγγενείς και οικείους των αγνοουμένων, προκειμένου να οριστικοποιηθεί ο αριθμός τους, να επικοινωνούν στο τηλεφωνικό αριθμό 199 για να δηλώσουν τους ανθρώπους που αναζητούν, δίνοντας τις απαραίτητες πληροφορίες και στοιχεία.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση οι νεκροί είναι 74 ενώ οι τραυματίες 187.

Επίσης 23 παιδιά χρειάστηκαν ιατρική φροντίδα και 11 από αυτά νοσηλεύονται, χωρίς να εμπνέει ανησυχία η κατάσταση της υγείας τους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...