Κυβέρνηση

Όταν ο Καρανίκας ως «εθνίκι» διαδηλωτής διακόπτει την παρέλαση στην Θεσσαλονίκη! (βίντεο)


Κι όμως υπάρχει βίντεο που απεικονίζει τον Ν.Καρανίκα τον νυν σύμβουλο στρατηγικού σχεδιασμού της κυβέρνησης να βρίσκεται ανάμεσα στους διαμαρτυρόμενους στην ακυρωθείσα στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου το 2011.

Τότε συμμετείχε και αυτός ως «εθνίκι» όπως αποκαλεί τους σημερινούς πολίτες που διαδηλώνουν ενάντια στην κυβερνητική πολιτική

Φυσικά αυτό δεν είναι μεμπτό, το ότι διαμαρτύρονταν τότε μαζί με χιλιάδες πολιτών εναντίον της τότε πολιτικής και οικονομικής κατάστασης, το πρόβλημα είναι ότι δεν αναγνωρίζει το δικαίωμα σήμερα, σε όσους διαφωνούν με την συμφωνία εκχώρησης της Μακεδονίας να διαμαρτυρηθούν και να διαδηλώσουν και αυτοί.

Αυτά τα «δύο μέτρα και δύο σταθμά» είναι που εξοργίζουν τον κόσμο.

Όταν «δεν είμαστε εμείς» καλά κάνετε και βγαίνετε στους δρόμους, όταν «είμαστε όμως εμείς στην εξουσία» είστε «φασίστες» που τολμάτε και αντιδράτε και... θα βρούμε κι άλλες ταμπέλες να σας φορτώσουμε

Τότε μπορούσε ελεύθερα να αντιδρά ο κόσμος διότι δεν ήταν αυτός πάνω στην κυβέρνηση. Τώρα όμως που είναι κυβερνητικό στέλεχος και και τίθεται στο «στόχαστρο» ο ίδιος τα πράγματα αλλάζουν, διότι έτσι είναι, βλέπουμε τις «καμπούρες» άλλων αλλά ποτέ την δική μας, όπως οι καμήλες δηλαδή.

Ακολουθεί το βίντεο από την παρέλαση που δεν έγινε ποτέ. Θα δείτε τον Νίκο Καρανίκα με γυαλιά ηλίου στο 2:07
https://www.youtube.com/embed/KvKCOF6uiyU

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ