Κοινωνία

Χρύσα Σπηλιώτη: Μηνύματα αγωνίας στο προφίλ της αγαπημένης ηθοποιού που αγνοείται!

Η Χρύσα Σπηλιώτη είναι μία εκ των δεκάδων αγνοουμένων μετά τις καταστροφικές φωτιές και αμέτρητοι γνωστοί της και όχι μόνο ανησυχούν!

Ο αριθμός των αγνοουμένων από τις φονικές φωτιές που έπληξαν την Αττική κι έχουν κοστίσει την ζωή τουλάχιστον 76 ανθρώπων, είναι αδιευκρίνιστος! Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πόσοι ακριβώς είναι, με την αγωνία των συγγενών τους να «χτυπάει κόκκινο»! Μια εξ αυτών, είναι και η αγαπημένη ηθοποιός Χρύσα Σπηλιώτη.

Το όνομα και η φωτογραφία της έχουν, μάλιστα, αναρτηθεί στην ανεξάρτητη ηλεκτρονική πλατφόρμα που βρίσκεται σε λειτουργία και στην οποία οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να ανεβάζουν φωτογραφίες και ονόματα των συγγενών και των φίλων τους που αγνοούνται μετά το πέρασμα της φονικής πυρκαγιάς από τους οικισμούς στον Βουτζά και στο Μάτι.

Το προφίλ που διατηρεί η Χρύσα Σπηλιώτη στο Facebook έχει γεμίσει από μηνύματα αγωνίας! Κάτω από την τελευταία -χρονικά- ανάρτηση που έχει κάνει η ηθοποιός, δεκάδες χρήστες σχολιάζουν και ζητούν να δώσει ένα σημάδι ζωής!

Η ανησυχία είναι έκδηλη και ενδεικτικό του πόσο αγαπητή είναι, είναι το γεγονός πως πολλοί αναφέρουν ότι δεν την γνωρίζουν προσωπικά, παρά μόνο μέσα από την δεδομένη επαγγελματική της επιτυχία.

Το μόνο που όλοι εύχονται είναι να είναι καλά στην υγεία της…

Δείτε τα σχόλια στην ανάρτηση που έχει κάνει η Χρύσα Σπηλιώτη

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ