Εσωτερική Ασφάλεια

Φωτιά στην Κινέτα: «Ζήσαμε έναν εφιάλτη, περνούσαμε μέσα από τις φλόγες», δήλωσε αυτόπτης

Tις εφιαλτικές στιγμές που έζησε μέσα στο αυτοκίνητό της στην Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου περιέγραψε μία γυναίκα που εγκλωβίστηκε στο δρόμο, λόγω της μεγάλης φωτιάς που έχει ξεσπάσει από το μεσημέρι στην Κινέτα.

Η κυρία Κατερίνα Κλημεντιώτη, μιλώντας στο στο protothema.gr, κατήγγειλε ότι δεν υπήρξε καμία ενημέρωση για την κατάσταση που επικρατούσε στην Εθνική Οδό και διερωτήθηκε πώς οι αρχές άφησαν τα αυτοκίνητα να περάσουν με τέτοια φωτιά από την εθνική και στη συνέχεια να αναγκαστούν να κάνουν παρακάμψεις.

Η μάρτυρας βρισκόταν καθ' οδόν προς την Αθήνα. «Ζούμε έναν εφιάλτη. Μας άφησαν από την παλιά εθνική οδό να στρίψουμε. Εγώ γυρίζω από τη νέα εθνική. Είχε παντού φωτιά. Αποφάσισα όμως ότι πρέπει να στρίψω. Τώρα πηγαίνω προς Κόρινθο για να δω τι θα κάνω. Βρίσκομαι μπροστά από τα διυλιστήρια, όπου κρουνοί πετούν νερό. Αυτή τη στιγμή περνάμε μέσα από το νερό και δίπλα μας καίγονται δέντρα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Υπάρχουν μπροστά μου πολλά αυτοκίνητα. Ήμασταν όλοι σε πανικό. Μπροστά μου είχα μία μητέρα με ένα μωράκι τεσσάρων μηνών. Διερωτώμαι γιατί μας άφησαν να περάσουμε με τέτοια φωτιά. Κανένας δεν μας ενημέρωσε. Αυτά είχα να πω».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ